Cerita tentang punggung anda?Minggu ini memang nak cerita tentang bende-bende yang bukan-bukan..hehehehehe. Nak cerita tentang bentuk punggung..lepas baca check punggung anda

Punggung dan paha merupakan pusat segala pergerakan badan.
Ia menentukan cara kita bergerak memajukan diri kita dalam           
kehidupan.Terdapat 5 bentuk punggung dan paha iaitu seimbang, bulat,rata, besar dan tinggi. Yang mana satu anda??                          
                                                               
Seimbang                                                        
                                                                    Paha dan Punggungnya seimbang.Tidak terlalu besar.Tidak terlalu kecil. Tidak terlalu bulat. Tidak terlalu rata. Pemiliknya dikatakan   seorang yang tenang dan pemurah.Bakal ibu dan bapa yang baik. Seorang ibu yang sangat penyayang.Seorang bapa yang jelas pemikiran ke mana hala tuju keluarganya dansangat berjaya dalam kerjayanya. Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.                                        
                                                                     
Bulat                                                          
Individu yang mempunyai punggung yang bulat adalah seseorang yang berjiwa kental, idealistik,periang, sentiasa bersemangat, pandai mengawal perbelanjaan, suka bersosiol dan boleh bergaul dengan sesiapa sahaja. Kuat mengharungi segala cabaran hidup sama ada cabaran yang baik atau yang buruk.                                                                  
Tinggi                                                         
Punggung tinggi ke atas. Orang ini dikatakan mempunyai daya seks yang sangat tinggi. Sangat disukai ramai. Tidak kisah dengan kata-kata  negatif orang lain. Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata-kata    yang diluahkan orang lain. Suka berseronok. Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkannya sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.                                  
                                                                 

Besar                                                          
Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang romantik. Subur. Sihat. Penuh rasa cinta. Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapaicita-cita. Ceria,pemurah dan bijak menguruskan kewangan. Baginya tidak ada yang mustahil. Segalanya boleh diatasi. Jenis no problema, Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.                                                       
                                                                   
Rata                                                           
Punggungnya rata atau hampir sama rata dengan badan. Ia melambangkan empunya diri yang lurus, bijak dan terlalu idealistik. Tidak pandai mencari peluang berniaga. Jika perempuan, ia dikatakan tidak subur dan  tidak mempunyai anak lebih dari satu. Tidak mempunyai perancangan masa  depan yang jelas. Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri.
diambil dari http://alissara78.blogspot.com