Cara Selesaikan Blog Kena Removed

Maaf terpaksa pinjam blog  http://www.trioseposen.com  atau  terus URL  blog kena padam sebab rakan blogger kit ablog kena remove.
So inilah cara yang aku gunakan untuk dapatkan balik blog aku..
Biasanya cara ini dah OK dah...
Satu lagikalau tak dapat kena appeal...
Cuba ni dulu
http://thinkart-feza.blogspot.com/ --------Cayok untuk feza..
Tak dapat shout box balik...

Sila baca..jangan panik..kekekekeke

 Blog trioseposen has been removed hahh tersembur air liur tengok..blogger ni main2 ke nak padam blog Bro ahmad ni..dengan linangan air mata terkubur la sudah blog seposen ni, memang blogger suka main sorok2 blog pulak dah,dan korang tunggu je giliran sebab Google nak update dan verify semua password acc Google korang tu..serius jangan cuak, pasti benda ini akan berlaku pada sesiapa sahaja.



dah kena padam ke ni..serius cuak huhh..terketar bulu hidung
Sorry, the blog at trioseposen.blogspot.com has been removed
hancur luluh semua harapan.

Google search trioseposen..ada link tapi keluar macam ni
The blog you were loking for was not found.
apa dah jadi ni !

Kalau korang pemilik blog tu boleh add balik dan tekan sign in untuk masuk dasbord Google acc macam bawah ni.. cari Security untuk update kod semula..senang je ikut arahan dia..guna hp korang untuk verification nanti Google akan hantar mesej kat korang no kod verification melalui mesej atau peti suara ikut pilihan korang..nak senang mesej je.
Tekan sebelah security





isi nombor hp kat kotak kosong tu..done dan tunggu mesej verification
masuk kod tekan verify dan ikut step 1 hingga 3 dengan mudah
semoga bermanfaat untuk korang..mana tau korang pulak terkena

psst : hilang mode Bro dah kena macam ni blog not found serius cuak huhh suka2 je nak padam blog orang ehh..tau la benda free..sabor je la.

Hanif Idrus Blog lak lupa nak letak no telefon, boleh isikan no akuan e-mail lain..
Selamat mencuba feza.....

Tags:

Share:

9 comments