Cara Selesaikan Blog Kena Removed - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Cara Selesaikan Blog Kena Removed

Maaf terpaksa pinjam blog  http://www.trioseposen.com  atau  terus URL  blog kena padam sebab rakan blogger kit ablog kena remove.
So inilah cara yang aku gunakan untuk dapatkan balik blog aku..
Biasanya cara ini dah OK dah...
Satu lagikalau tak dapat kena appeal...
Cuba ni dulu
http://thinkart-feza.blogspot.com/ --------Cayok untuk feza..
Tak dapat shout box balik...

Sila baca..jangan panik..kekekekeke

 Blog trioseposen has been removed hahh tersembur air liur tengok..blogger ni main2 ke nak padam blog Bro ahmad ni..dengan linangan air mata terkubur la sudah blog seposen ni, memang blogger suka main sorok2 blog pulak dah,dan korang tunggu je giliran sebab Google nak update dan verify semua password acc Google korang tu..serius jangan cuak, pasti benda ini akan berlaku pada sesiapa sahaja.


dah kena padam ke ni..serius cuak huhh..terketar bulu hidung
Sorry, the blog at trioseposen.blogspot.com has been removed
hancur luluh semua harapan.

Google search trioseposen..ada link tapi keluar macam ni
The blog you were loking for was not found.
apa dah jadi ni !

Kalau korang pemilik blog tu boleh add balik dan tekan sign in untuk masuk dasbord Google acc macam bawah ni.. cari Security untuk update kod semula..senang je ikut arahan dia..guna hp korang untuk verification nanti Google akan hantar mesej kat korang no kod verification melalui mesej atau peti suara ikut pilihan korang..nak senang mesej je.
Tekan sebelah security





isi nombor hp kat kotak kosong tu..done dan tunggu mesej verification
masuk kod tekan verify dan ikut step 1 hingga 3 dengan mudah
semoga bermanfaat untuk korang..mana tau korang pulak terkena

psst : hilang mode Bro dah kena macam ni blog not found serius cuak huhh suka2 je nak padam blog orang ehh..tau la benda free..sabor je la.

Hanif Idrus Blog lak lupa nak letak no telefon, boleh isikan no akuan e-mail lain..
Selamat mencuba feza.....

9 comments:

Miss Purple Ungu said...

owww..camni cara2 dia ye
miss purple kena ingat lain kali klu google wat hal lagi huhuhu :(

Hanif Idrus Blog said...

hehehehheh...tolong menolong..
pernah kena situasi ni..
jammed otak jap...kekeke

feza said...

en hanif. feza ikut semua step yang en hanif bagi. dan..happy sgt sebab dah dapat balik blog tu. terima kasih sgt2 hanif.sgt2.

terima kasih.terima kasih.terima kasih.terima kasih.. 1000x terima kasih. Anda blogger yang prihatin.

Hanif Idrus Blog said...

sama-sama....feza.

nFx said...

gudinfo...tankiyu...

nFx said...

gudinfo...tankiyu...

Cik mama said...

Thanks for info. sya punya blog pagi tadi kna camtu gak, sib baik member bagi blog en. hanif ni. so dah selesai.. n dah follow u.. sgt lega hati ini..

http://www.pinkpurplemerah.blogspot.com/

Hanif Idrus Blog said...

ok no problem. nanti i jgk blog cik mama...

LubLy said...

Tanjatt gegurl..haha
Pas tlg search bl0g En.Hanif pasal bl0g removed nieh utk cik mama..
Lebly plak kene hr nieh..
Mcm2 hal la..

Neway thanks br0..