Banner Dari Ezzardesire - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Banner Dari Ezzardesire

hanifidrus
Dapat hadiah banner dari Ezzardesire kerana sering mengomel kat blog beliau.
Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih  kepada beliau kerana susah payah buat banner yang cantik ini.

Dan setiap orang yang sering komen aku diblog mereka adalah kerana blog anda memang best, friendly, isi padat, lawak, serius dan ada yang meluahkan perasaan. Syok baca!!!

Dan blog  Ezzardesire ini aku suka sebab appreance blog dia nampak profesional dan matang. Kedua entri dia simple tapi membuat kita berfikir. Setiap blogger ada kelebihannya kan.
Aku puji blog Ezzardesire bukan kerana banner tu tapi datang dari lubuk jiwa aku yang palinggg dalam sekali. Serius bro...!!!

Sebenarnya aku memang pun tengah cari banner nak lekat kat header aku. Kan sebelum ini aku lekatkan Hari Malaysia banner. So Hari Malaysia dah habis, so kusut betul fikiran aku.

Hari ini terbuka hati blogger Ezzardesire nak buat banner, apalagi aku adjust sikit-skit dan tepek kat header aku..hahahahhahaha.
Thanks bro, kau boleh baca hati aku.
Aku memang suka banner-baner macam ini nampak profesional ler cikit.
Kalau letak doodle kang, mesti kau orang kutuk mamat jantan ni letak doodle...kekekekkee.
Untuk aku doodle untuk wanita sahaja.....hehehehehhe.

7 comments:

baby comel said...

semart la bro banner tu :) merah

Intan Norhaida said...

wah bestnye dptbanner free...sape nk bg sy banner free ni...hehhe

KA! said...

lawa desing banner ni... Harap KA dapat buat desing banner camner cayukk!

eza miza said...

wahhh...bagus2..

Remy hazza said...

tahniah bro... cantik banner tu..... sesuai....

mizsfatima said...

bertuahnya encik hanif kita nie.

ezzard ruzlan said...

tq bro..