Header Ads

Blogger Hanis Zalikha Berlakun Filem

Siapa kata blogger tak boleh berlakon, kali ini blogger Hanis Zalikha yang terkenal melalui blognya inibelogsaya kini telah menjadi pelakun.
Yalah, dia ini orang kata serba lengkap pakej, cantik, manja dan pandai, perut leper macam model, kaki panjang dan paling penting seorang blogger.
So memang dah rezeki dia dilamar oleh Ahmad Idham menjadi pelakun filem Gangster Celop.
Sebuah komedi gangster dan digandingkan bersama jejaka Malaya Syamsul..bukan Syamsul Gau Gau tapi Syamsul  Yusof...hehhehehe
Tahniah yek Hanis Zalikha...

Kalau kau nak tahu nama anak pompuan aku pun Hanis bte Hanif...( apa kena mengena ayat ini dengan entri ini..hemmmmm...)  Mana ler tahu ada prodesur nak ambil anak aku berlakun filem kanak-kanak. Kalau tak nak anak pun ..bapak dia pun boleh...hahahahhahaa.

Untuk semua blogger, rezeki ini kita bukan boleh baca. Kalau Allah kata ini rezeki kau..maka dapatlah kau rezeki. Kalau Allah kata ini bukan rezeki kau..tak dapatlah kau.
Tapi macam Hanis Zalikha kata, kita harus mencuba dan berusaha...kalau tak mencuba kita tak tahu sejauh mana keupayaan kita.

Aku jeles sangat-sangat ni...setakat berblogging ini nak dapat duit dari Nuffnang pun tersedak-sedak ini kan pula nak berlakun. Bertuah Hanis Zalikha.
Ini rezeki awak, mana tahu tup tup rezeki saya dapat jadi cameraman filem ker....kekekekkeke.

23 comments

Lelaki Ini said...

wah...
ada tak mana2 produser nak amik sy berlakon jugak???
hahahaha

Cik Mimey (owner fida's story) said...

untg la dia

MRS Rongoks said...

dia sangat bertuah ! hihihi

Kesuma Angsana said...

rezeki masing2kan

paripariputih said...

itu la kelebihan kalau rupa paras jelita :) semoga dia sukses dalam mengembangkan saya seninya...

DAIRI FARISHA said...

tu la..rezeki die dlm bidang lakonan..mcm farisha pun nuffnang cm hidup mati je..hihi..adui..tah bile la blh cash out

Intan Norhaida said...

rezeki memasing....:)
teringin nak jdik pelakon ke???

rafflesia said...

kalau tak salah syieda, Hanis ni model masa die tengah study lagi. die pernah belakon cite ape tah dah xingat. sekarang rezeki die tuk dapat cite ni. :)

Momo said...

ehh...saye pun nak berlakon gak la..ade sape2 nak amek..haha

Momo said...

ehh...saye pun nak berlakon gak la..ade sape2 nak amek..haha

Nor Zilla Sensei said...

dia bukan setakat bole belakon..malah mengacara jugak tau.. program ape ntah..kt tv 9

Haryati Faizal said...

rezeki masing2... bersyukur apa yg kita ada...

Remy hazza said...

glamer ler dia...... bertambah2 rezeki......

steffany daph said...

eh, saya tak ke diamek belakon ? hehek. rezeki dia , moga maju maju selalu (:

amalina husna said...

masyuk lah HZ..:) rezeki dya kan..rezeki kita siapa yg tahu..

MaYa MustWany said...

rasanya memang sebelum ni dia ada berlakon gak..tapi yang tuh drama..fuhh untonglarr mmg rezeki dia..coz de pakej lengkap..memang jadi pelakon populor la nanti kan.

Encik Zaharin said...

tinggi saham blogger skang...hahahaha, bagus bagus semoga terus sukses

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza selalu gak terjah blog hanis...
hehehe like...

beckhrooy said...

tahniah pada dia

boni kacak said...

sama la kita bro. aku pun tersedak2 tunggu bila la boleh cash out daripada nuffnang ni. tak pernah cash out tu..haha

azrul perasit said...

alamak x sangka seorang blloger boleh jadi popular,,,

Syamil Ramli said...

takkan nk idam kameraman je kot


Terjah sini juga==>> CENSORED to be UNCENSORED

kaishin said...

tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa tahu..eh betul ke ayat aku ni huhu