Header Ads

Fesyen terbaru Gaga

hanifidrus
Selebriti Hollywood yang terkenal dengan fesyen pelik ini tampil dengan gaya terbaru ketika menghadiri acara, London Fashion Show, Isnin lalu.

Seakan berhijab, Gaga mengenakan kain jenis satin yang menutup wajahnya.

Jika dilihat secara keseluruhan, ia tak ubah seperti kain cadar yang membaluti tubuhnya. Di tambah pula dengan aksesori bulu haiwan.

Penyanyi ... nampaknya tak pernah kalah dalam mencuri perhatian umum. Pelik, tapi itulah Lady Gaga!

5 comments

Cik Adieb said...

Ini kali lah,nampak semak...bukan nak menghina tapi kenyataan~

Remy hazza said...

lady pelik namanya.....
tapi kalau dah retis.... buat apa pun ...org tak kisah.....

Mira Adzlia said...

hahaha....mmg sgt pelik dier nih

Syamil Ramli said...

kot ade artis malaysia meroyan nk tiru gaya camnih...

Terjah sini ==>> Premium Beautiful Kena Saman

shahdiana said...

lepas ni tak taula pesen apa lagi nak digayanya...ini salah satu cara dia untuk bagi orang tertarik kat dia la ni...