Header Ads

Nuffnang CPUV dan New Blogger Interface

nuffnanng
Salam Satu Blogger .....
Hari ini hari yang panas tempat kerja aku sebab aku ada audit ISO 9001:2008 hari ini .
Pagi-pagi aku ceramah pada anak buah aku pasal audit hari ini.
Time bila nak audit, auditor pula postpone....
Information sampai lambat pula kat aku.

Punya angin aku, dah berpeluh-peluh buat preparatian last minute information kensel.
Aku punya marah, aku call Lead Auditor, aku mula mencarut dalam bahasa omputih kat dia.
Tengah marah, lontaran suara dan grammar betul lak...hehehehehehe.
"You are failed as a Lead Auditor!!!!!"

Lupakan tentang tu, dalam geram ada gak kegembiraan. Aku dapat Nuffnang!!!.
Semalam apabila aku check dapatlah satu CPUV dari Nuffnang sejak 17/April.....yesssss
Buffing Earning sekarang dah tukar kepada CPUV...hehehhehee
Semenjak Nuffnang tukar layout baru dia ini, aku memang ketandusan CPUV.

Aku hantau 2 tiket kat Nuffnang tanya kepada aku tak dapat CPUV.
Apa salah aku?
Dulu masa dia tukar layout dia, status Gillerati aku hilang entah kemana.
Terpaksa hantar tiket kat Nuffnang?
Lepas 2 hari dah dapat balik status Gillerati....
Walau apapun thanks to Nuffnang kerana masih memilih aku...huhuhuhuhuhu
Dan harapan aku biarlah ia berterusan...kekekekeke.

Dan hari ini pula bila aku blogspot, Bloger Interface dah berubah yang baru.
Sebelum ini pun ia memang dah ubah tapi aku tukar kepada Old Interface.
Hari ini aku dah konpuse macam mana nak guna benda ini..hahahhhahaa.
Padan muka aku, kalau aku belajar awal-awal kan senang!!!

Bagaimana hari anda hari ini....

12 comments

Mira Adzlia said...

xselesa ngn interface bru nih..huhu..nk yg lme blk..adeh..huhu

:: Mrs.Eady :: said...

begini gila jugak la terhegeh hegeh dgn new face dashboard blogspot...sampaikan bloglist pun x jumpe dan tak ada!

Momo said...

next buat tuto sal nuffnangX boleh? dah login..tapi blur la.. pastu tengok ade yang guna widget nufnang x.. bile nak komen kat blog dorang,tak jumpe button hantar komen pulak..penat je taip...

amengs88 said...

hantar tiket tu camner erk??

Nor Zilla Sensei said...

huhuhu..trg kt anak pasal audit tu faham ke.. oh ade buat pasal ISO ea?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa bila dh hantar tiket... then tunggu jer ea....hmmmmm

لين Si Pipi Merah said...

nak old interface balik da.

Remy hazza said...

tahniah bro... moga berterusan rezeki lepas nie......

boni kacak said...

bro.. ak da lama da pakai dashboard baru tu, lagi senang sebenarnya daripada yang lama. dan lagi banyak function.. dan the best part tu, kita boleh main banyak teknik SEO kat situ.hehehe

Irwan Syah@ Wak said...

lama dah tak tgk nuffnang ni.....

Ash Give said...

dah masak sngt dengan perangai auditor ni.. yg penting record in place.. semua bereghhhh..hahaha..

btw, dah lama aku tak bukak acc aku dalam nuffnang.. ntah sejuta dah kot duit aku kat dalam tu haha..

tak tahu pun dia dah tukar apekebenda tu..

shahdiana said...

wah banyaklah dapat cek lepas ni ek...