Header Ads

Tangan Saya Kena Seterika

Inilah muka budak mata sepet kena seterika.. Anak aku ler Haziq.
Degil bebenau..mak dia kata jangan dekat dengan seterika ..panas!!!!
So nak tahu panas tak panas dia cucuh jari dia kat seterika...
Padan muka dia..hehehhehe
3 kali nangis...kasihan memang ler kasihan..anak aku kan..hahahhaha.
Tapi ini pengajaran yang amat berguna pada dia..
Selagi tak kena selagi tu tak belajar dari pengajaran...

Kau yang bujang-bujang ni...siap kau nanti bila dah ada anak...
Kau lari sama-sama dengan anak kau kejar dia..hehehheh.
Itu lah bestnya.....
Jom terjah segmen saya...dah nak tutup ini...Kini terdapat 119 orang!!!

22 comments

Mira Adzlia said...

huhu....sian dier....

Jue Jaynee said...

cian la pula...


haha....kite yang lum kawin pun stress sbb anak akak kat rumah..abis di panjat nya meja..almari..


hainom OKje said...

Ni anak no bape ni Nif? Anak ngan bapak sama je ek mata sepet!

Cik mama said...

samalaa anak cik mama, kdg tu biar jerlaa dia nak buat apa, bila dahh rasa baru b'akal.. heheheh...

Intan Norhaida said...

xpe, mmg kesian, tp sebagai ingatan wat dia...
lepas ni gerenti x beraninye pgang iron lg...hehhe

Lelaki Ini said...

hahahahah
macam2 betul!

Remy hazza said...

ala kasihan nyer..... tapi betul tu bro..... kanak2 nie, perasaan ingin tahu meruap ruap.... lagi kita tegah.... lagi dia nak buat...he3...cam kita dulu2 jugak...dah kena baru nak nyesal...

Kiko Chris said...

haha...takpe.kuat tu,msh dpt snyum msa dsnap gmbr :D

aynora nur said...

Bapak dia bnyk insurans, bolehlah claim nanti..hihi

Hanif Idrus said...

Anak no 2.....
Mata memang konpem mata sepet cina celup macam aku...kekekeke

kate na said...

sian dia anak hanif ke?

ejulz said...

kesian dia.. sakit pun sempat gak senyum.. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Aloolooo.. Kesiannya.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Alololo kesiannya..

amalina husna said...

masyaAllah..boleh main try2 ke Haziq..kan dah kena..

Novelgurl said...

leh senyum lagi tuu..ok la tu.hahaa

Haryati Faizal said...

haha, biasala tu, tak kene makanya tak rasa... takpe skang br dia tau, tahap kepanasan iron tu.. sian dia...

DAIRI FARISHA said...

kesiankan anak..biar jadi pengajaran..tapi tgk gmbr cm die happy je..hehe

Hanif Idrus said...

Itu gambar lepas 1 jam tu..aku dah tiup-tiupkan...ehhehehe.
Anakaku kalau tengah sakit ..kalau di manjakan sakit dia lagi mengada-ngada.
Sebab tu aku balutkan, sapukan ubat dan kata tak sakit ..dia pun senyum..hehehehe

Michelle Hopell said...

bapak dia jahat gelakkan dia.
hahaha ..
hope dia cepat sembuh~

Si Matatajam said...

Sian Haziq..hati2 tau lps ni...
M follow sini..

Che Rosliza Che mat said...

anak cr no dua...nama haziq jugak...kesian haziq ya...tuelah tak dengar cakap kikiki