Tangan Saya Kena Seterika

Inilah muka budak mata sepet kena seterika.. Anak aku ler Haziq.
Degil bebenau..mak dia kata jangan dekat dengan seterika ..panas!!!!
So nak tahu panas tak panas dia cucuh jari dia kat seterika...
Padan muka dia..hehehhehe
3 kali nangis...kasihan memang ler kasihan..anak aku kan..hahahhaha.
Tapi ini pengajaran yang amat berguna pada dia..
Selagi tak kena selagi tu tak belajar dari pengajaran...

Kau yang bujang-bujang ni...siap kau nanti bila dah ada anak...
Kau lari sama-sama dengan anak kau kejar dia..hehehheh.
Itu lah bestnya.....
Jom terjah segmen saya...dah nak tutup ini...Kini terdapat 119 orang!!!

22 comments

cian la pula...


haha....kite yang lum kawin pun stress sbb anak akak kat rumah..abis di panjat nya meja..almari..


Ni anak no bape ni Nif? Anak ngan bapak sama je ek mata sepet!

samalaa anak cik mama, kdg tu biar jerlaa dia nak buat apa, bila dahh rasa baru b'akal.. heheheh...

xpe, mmg kesian, tp sebagai ingatan wat dia...
lepas ni gerenti x beraninye pgang iron lg...hehhe

ala kasihan nyer..... tapi betul tu bro..... kanak2 nie, perasaan ingin tahu meruap ruap.... lagi kita tegah.... lagi dia nak buat...he3...cam kita dulu2 jugak...dah kena baru nak nyesal...

haha...takpe.kuat tu,msh dpt snyum msa dsnap gmbr :D

Bapak dia bnyk insurans, bolehlah claim nanti..hihi

Anak no 2.....
Mata memang konpem mata sepet cina celup macam aku...kekekeke

kesian dia.. sakit pun sempat gak senyum.. hehe

masyaAllah..boleh main try2 ke Haziq..kan dah kena..

leh senyum lagi tuu..ok la tu.hahaa

haha, biasala tu, tak kene makanya tak rasa... takpe skang br dia tau, tahap kepanasan iron tu.. sian dia...

kesiankan anak..biar jadi pengajaran..tapi tgk gmbr cm die happy je..hehe

Itu gambar lepas 1 jam tu..aku dah tiup-tiupkan...ehhehehe.
Anakaku kalau tengah sakit ..kalau di manjakan sakit dia lagi mengada-ngada.
Sebab tu aku balutkan, sapukan ubat dan kata tak sakit ..dia pun senyum..hehehehe

bapak dia jahat gelakkan dia.
hahaha ..
hope dia cepat sembuh~

Sian Haziq..hati2 tau lps ni...
M follow sini..

anak cr no dua...nama haziq jugak...kesian haziq ya...tuelah tak dengar cakap kikiki