Header Ads

Bagaimana Menghantar Tiket Kepada Nuffnang

Salam satu blogger.Dapat soalan lagi...bestnya.....
Kali ini soalannya :
Bagaimana menghantar tiket kepada Nuffnang?

Untuk entri sebelumnya saya telah menerangkan bagaimana mendapatkan CPUV Nuffnang dengan beberapa kaedah. Salah satunya ialah dengan menghantar tiket ke Nuffnang. Sejak Nuffnang menukar bentuk templates tempoh hari saya juga menghadapi kesukaran mencari kotak tiket.
Setelah godek-godek baru faham.
Di sini saya akan menerangkan bagaimana satu persatu cara menghantar tiket  ke Nuffnang.
Dari entri sebelumnya saya pun mendapat banyak soalan tentang ini.



 
 
 
 
 
 
 
Senangkan  cara hendak menghantar tiket ke Nuffnang. Selamat mencuba.
Jika nak periksa samada pertanyaan anda telah dijawab masa mula-mula kamu klik contact tu kamu akan ternampak  menu utama dan cari  "Find Ticket". Contoh gambar kedua.
 
Kalau dia dah jawab tak lama lagi dapatlah CPUV, biasanya macam tu ler...
 

23 comments

dayteenlea said...

terima kasih

Wana Owen said...

kalo abg hanif tak buat entri pasal tiket ni,sampai bila pun saya x akan tahu.=p

Anisa Anuar said...

terima kasih....sbb td pun tertanya jugak... =)

gee azie said...

macam tu rupanya... baru taw :)

Yana Aina said...

tak berjawab pon ...

Haryati Faizal said...

erm..menarik... nak try anta bley kot kan? hihi

aynora nur said...

saya dah buat, pakai terjah dan godek2 kat nuffnang tu...hihi

Cik Cyida said...

menarik, dulu kte rasa..template lama nuffnang g best. bila dah terbiasa dengan yang baru baru terperasan how frendly nuffnang baru ni.. hehehe :D

Aida Omar said...

berjawab tapi tak pernah dapat CPUV.. huh! hahaha.. tutorial yg bermanfaat bagi blogger baru :)

wantie said...

ooo... yang tu dipanggil ticket ek? tiket tengok bola tak de ke? ( lawak je)

mmm... nanti la nak hantar ticket kat nuff. thanks ye bagi tau cecara tu.

boni kacak said...

dah lama tak dapat BE.. nak hantar tiket la juga ni..ugut

Hanif Idrus said...

Nuffnang ni susah nak cakap ler...
Itu mood kot..hehehehhee.
Biasany akalau dia balas..dalam 2 minggu dah dapat....
Apa pun kita berusaha...

miz ruha said...

saya hantar tiket hari tu cepat aje nuff balas...
maybe benda yang saya tanya orang lain dah tanya.. so, cepat ajelah dia balas. muahaha!

Michelle Hopell said...

password nuff pun suda lupa camne nih?
adoiii~~

btol ka mimpi hantu maksud nak dapat boifren baru?
wahh kena mimpi hantu selalu ni.
hehehe

Razif said...

memang tak tau ni

TiranaAduka said...

nice info..teruskan..

maszull said...

assalamualaikum hanif...menarik la kena cuba la kalau mcm ni...:)

amranaiman said...

hehe lama x buat bodek2 tiket2 ni haha.. bgus2 tutorial ni..

Edy Fee said...

edy pon tatau..hurmmm nak yang dlu byk duit.tetiba hilang balik..yang cpuv ni

Edy Fee said...

owh pasal nak iklan cpuv.hurmm sebnarye tak oaham sgt..tp tatau la..just let it go..kalau masalah yang sebelum ni ade dia keluarkan total earning for CPUV campaign..but tetiba semua duit tu takde...back to basic..cmne yer

Remy hazza said...

bro... akhirnya nya remy jumpa jugak kat mana ticket tu.... dari dulu tak jumpa2.... remy ler org yg selalu tanya tu kan.... ohhhhh...malu nyer.....he3

Mieza Jhaa K said...

Saya pun rasa nak hantar surat jgk kt nuffnang nih..xsabar dah menunggu upah ni..

Fatin Roslan said...

wahh! terima kasih sangat2! Saya baru tahu tentang benda ni haha