Header Ads

Farid Kamil, Diana kahwin 3 November

Tahniah abang ucapkan pada Diana Danielle yang akan bernikah pada 3 November ini.Semoga perkahwinan Diana dan tunang kamu Farid Kamil berpanjangan hingga ke akhir hayat.
 
Dah lama kita tak ketemu tahu-tahu ajer kau nak kahwin dah....tu pun aku tahu dari rakan-rakan wartawan aku. Tak baik buat abang macam ni Diana. By the way, sekali lagi abang ucapkan tahniah buat Diana.
Nasihat abang jadilah isteri yang menghormati suami, jaga tingkah laku apabila dah jadi isteri orang ni dan kalau bertengkar atau merajuk itu  asam garam sebagai suami isteri.
 
Pelakon dan pengarah terkenal, Farid Kamil mengakhiri teka-teki tarikh perkahwinan dengan tunangnya, Diana Danielle apabila mengumumkan majlis itu akan dilangsungkan pada 3 November ini.

Farid membuat pengumuman tersebut ketika majlis pelancaran filem terbaharu arahannya iaitu Pe3 di Sunway Pyramid, Petaling Jaya dekat sini malam tadi.

Farid, 30, berkata, dia dan Diana, 21, mengambil keputusan itu atas persetujuan kedua-dua pihak. "Dengan keizinan kedua-dua ibu bapa, saya dengan ini umumkan akan berkahwin dengan Diana pada 3 November ini," ujarnya

17 comments

Zatil Hulwani said...

ehh dah rupa baru dah blog die...hehee tahniah buat diana danielle & farid kamil...ucapan utk diana je ke? tuk farid kamil xde? hehehehehe

Haryati Faizal said...

tahniah pd diaorang berdua...semoga berkekalan...

wantie said...

muda nye diana kawin. haish... masa kita 21 tahun still enjoy.

dah sampai jodoh tu. kawin je la kan. Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. benda baik kena cepat cepatkan.

boni kacak said...

tahniah kepada mereka berdua..semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin..

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Tahniah...
(ada sikit rasa sedih)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah!!

Mira Adzlia said...

tahniah buat dorg...syap2 je dorg ih...bgus gak cmtu..tau2 je nk kawen da :)

dya bunga said...

tahniah untuk mereka berdua..

TiranaAduka said...

salam bro hanif..
Tahniah.. Semoga berkekalan.amin.

Thanks bro.

Nor Salmi said...

Tahniah buat mereka berdua..

faiq said...

mengapa kau tinggalkan aku diana

Remy hazza said...

semoga berkekalan...muda2 dah kawen diana nie........

baby comel said...

huhu, suka dgr depa nk kawin. bagus, bagus.. ada lg masjid yg bakal di bina =)
tahniah utk abg farid & tahniah utk adik diana. hehe,

Masz Sidek said...

tahniah... happy dengar org nak kawin ni... :)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah...turut gembira...

Mr. Firdaus Windey said...

boleh tak i jeles.. Huhu..

Mrs Velentine said...

tahniah