Hanif Idrus Blog Pelbagai Cerita

Salam Satu Blogger, semalam aku tak buat entri gelisah perut aku dibuatnya. Memang aku target sabtu dan ahad tak nak buat, waktu santai dan hanya letakkan berita-berita dunia ajer.
Tapi tak ler tahan jiwa aku. Bila aku buka  blog aku pakai handphone aku rasa macam tak best ajer..hehehhehe.
Kalau aku rasa macam tak best, kau orang tengok lagi tak best..Betul Tak?

Hari ini nak buat entri dalam entri ler. Ada banyak cerita ini sebenarnya...
Tempoh hari aku ada buat  entri pasal Samurai Burger dan seorang rakan blogger aku dah tahap ketagih samurai blogger hingga 2 kali pergi..hahhahahha.
Malahan gambau samurai burger dia lagi banyak dari aku. Kan aku kata Samurai Burger ini sedap...
Siapa lagi kalau bukan blogger monolog dalam si Cik Suzlin.

Lagi satu aku dulu pernah buat entri pasal group dancing kumpulan production aku Maple Group. Lagi 2 minggu nak adakan pertandingan so  aku ada ambil video mereka.
Aku kasi 40%  dari 100%. Aku kata aku download kat you tube suruh dia tengok dan aku harap kali kedua video ini dapat 100%. performance!!

Lihatlah tarian mereka yang agak berserabut ini gabungan Myammar dan Nepal..

Lagi satu kalau loading time blog aku agak berat aku minta maaf sebab kalau kau orang tengok kat bawah post, aku ada letak Random Post by label dimana ia senaraikan semua post aku ikut label.Tapi aku rasa ia memberatkan juga. Sekarang tengah monitor benda ni untuk lihat loading time dan page rank flow ada kesan tak. Sabar yek rakan-rakan..





25 comments

Nip.... hang dah macam Linda Jasmean je.... jadi juru tari...ha..ha....
You.... OKje pun semalam makan Samurai berger akibat tengok hang punya entri!!....

2 in 1.... salam bro......
samurai burger tu ok...cuma sauce teriyaki dia manis sangat...... kalau prosperity lagi best...pedas kaw kaw.....he3

best jugak pagi2 layan awek2 nie menari..... ohsemmm
dah mcm senamrobik......he3

Vote Maple Group......
Saya mesti pilih

sape jd tukang koreographer...betul ke eja tu?

dya xpernah mkn samurai berger lgi.ahahaa

samalah hanif, ingatkan weekend takmo update, tp tak bleylah...nak kene bukak blog jugak hihi...

Banyak cerita tapi pendek n padat!

vidio tu memang best la.. lagi2 awek yang paling kiri kat depan tu.. tubuh dia lembut sangat

Bro random post yang bro maksudkan tu. Tu kan Sitemap. Patutnya benda tu dok kat PAGE bro. Benda tu memang memberatkan loading. Sepatutnya bro letak related post kat bawah post baru ler ok.

memang mcm2 cerita ni. klakar tau tgk video tu tau. :)

layan video...memang best dah lagu tue...dari segi persembahan belum mantap...dorang nampak malu2...hihihi

x dpt tgk videolah kat office ni.. nanti2lah nak layan balik... :)

jom buat poco2 macam di atas tu..penat nak mengemas nih..he..he

Kate buka laju je Video tu..semurai Burger belum cuba lagi ..macam mana lah rasa nya ?????

x rase lagu samurai burger..sedap ke? huhu

video tuh best la..fuhhh

x dpt tgk video ni kat ofis.. kat rmh pulak line intenet slow..hurmm..

memang blog ni mcm2 cerita... :)

eh eh ada perubahan blog la.... dah seminggu hana x blogwalking.hehe

hya blogger
kunjungan malam raya haji
selamat hari raya haji yer
--------------------------
line si[ut sedut/tak dpt la tengok.ehhehe