Header Ads

Psy Bukan Pecipta Sebenar Tarian Kuda

hanifidrus
Kim Jang Hoon mengatakan beliau adalah pencipta sebenar tarian kuda!! Sampai mamat ini nak bunuh diri sebab frust. Tapi kita semua tahu artis Korea ini kalau sikit-sikit tension bunuh diri, kononnya pressure ler... Inilah berlaku pada negara jika rakyatnya terlebih sosial..

AKIBAT tekanan perasaan, Kim Jang Hoon cuba membunuh diri dengan mengambil ubat secara berlebihan. Masih mendapatkan rawatan di hospital, Jang Hoon melahirkan hasrat untuk meninggalkan Korea secepat mungkin. "Saya akan meninggalkan Korea dengan segera setelah sembuh nanti dan juga berharap agar saya boleh mencari kehidupan yang lebih tenang di luar Korea," katanya.

Jang Hoon pernah mencetuskan kontroversi apabila menuduh Psy mencuri konsep idea tariannya, The Horse Riding Dance, kerana sebelum ini mereka bersahabat baik dan pernah mengadakan konsert bersama pada 2009. Sebelum insiden ini berlaku, PSY pernah mengaku dia banyak belajar mengenai muzik dan tarian daripada Jang Hoon

15 comments

baby comel said...

laa, mcam2 dunia skg ni kan. dari kawan jadi lawan..

Remy hazza said...

la camtu rupanya.... tapy kalau dia buat mungkin tak secomel PSY kut......

iTU AKHiL said...

korean dan bunuh diri mmmg satu perkara yg lazim kita dgr.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mcm layout ok...

Bayu Putra Abuna said...

baru tahu kalo dia tuh bukan orang yang membuat dancenya

Bayu Putra Abuna said...

baru tahu kalo dia tuh bukan orang yang membuat dancenya

LaLa mhdnor said...

lumrah kehidupan, semua mengaku hak masing hurmmm

nawza said...

lembu punya susu, sapi dapat nama

boni kacak said...

pergh..sampai nak bunuh diri tu?? pelik betul...

p/s : wah..dah berwajah baru la..baru perasan ni..pewwitt

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Tarian takde akta hakcipta ke?

jojoyy said...

aik lain pulok blog encik hanif ni.. hehe.. alahai mamat korea ni.. itu pun nak stress -.-"

Mira Adzlia said...

sbnrnye kuda la ptut dpt p'iktirafan...hihi...sbb kuda la sumber inspirasi..dah2..jgn gduh psy & jang hoon..jang hoon, jgn la nk bunuh dri bagai..haish

LiNda said...

sikit2 nk bnuh dri, murah btul nyawa dorang. tp btul kate remy, psy wat gak yg comel..:)

Sue PeLik said...

aku hengat aku jer yang pelik . dunia neh lebih pelik. apa la yang dorang neh pk? huhuhu

Che Rosliza Che mat said...

ooo begitu ke ceritanya...kesian mamat nie...