Suami tangkap isteri berkhalwat di rumah sendiri - Hanif Bin Idrus

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Thursday, October 25, 2012

Suami tangkap isteri berkhalwat di rumah sendiri

Jauhkanlah benda-benda macam ini kepada keluarga kita yek..Takut lak aaku membaca berita ini..huhuhuu

Suami keluar mencari rezeki, isteri pula bermain cinta dengan lelaki lain.Itulah nasib seorang kontraktor yang terkedu apabila mendapati isterinya menjalin hubungan sulit ketika dia bekerja.
Lebih mengecewakan, suami tersebut berjaya menghidu kecurangan isterinya apabila terdengar wanita itu bergurau senda dengan 'kekasih gelapnya' di pangsapuri mereka di Ayer Keroh di sini Ahad lalu.

Suami malang itu yang hanya mahu dikenali sebagai Salman, 36, berkata, geram dengan kejadian berkenaan, dia bergegas ke ke pejabat Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM) dan meminta penguat kuasa jabatan itu menangkap isterinya dan lelaki terbabit.

Cerita Salman, semuanya terbongkar apabila dia yang tertinggal pengecas bateri telefon bimbit, berpatah balik ke rumahnya pada pukul 10 malam untuk mengambil alat tersebut.

Salman yang keluar bekerja pukul 8 pagi hari yang sama sempat memberitahu isterinya yang berusia 24 tahun itu bahawa dia akan pulang lewat kerana bertugas di luar kawasan.
"Apabila tiba di rumah, saya terperanjat apabila terdengar suara isteri saya ketawa bersama seorang lelaki seolah-olah sedang bermesra," katanya di sini semalam

4 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

macham macham hal la ini sikalang..haiyaaa

Cik Amal said...

minta dijauhkan... aamiin

baby comel said...

tu isteri curang..

boni kacak said...

ni yang buat kita geram ni.. laki2 yang suka main dengan isteri orang dan isteri2 yang curang.. sakit hati bila terbaca kisah2 macam ni..