Header Ads

Wajib Baca: Teknik Baru Merogol, Menculik dan Merompak Wanita

hanifidrus
Terima e-mail dari rakan tentang cara terbaru perompakan, menculik dan merogol wanita.
Better saya war-warkan pada semua.
Samada benar atau tidak, at least saya jika anda terserempak cara sebegini, ini tindakan yang patut anda buat.
Aku takut dengan manusia sekarang ini...huhuhuhuhu

Dear All,
Message penting untuk semua golongan wanita yang nak pergi ke tempat kerja, ke sekolah, kolej seorang diri.
Jika terjumpa seorang kanak-kanak menangis di jalanan dan menunjukkan anda alamat tempat tinggalnya dan meminta anda membawanya ke alamat tersebut tolong bawa ke balai polis yang berhampiran ..tidak  kira apa pun yang terjadi, jangan sesekali pergi ke alamat tersebut.
Ini adalah teknik terbaru satu kumpulan yang ingin merompak, menculik dan merogol.
Please fowarda to all ur loved ones so they can inform friend n family members.
Dari: ASP SUMAN KUMAR D9- Bukit Aman.
Always be Alert

15 comments

Sue PeLik said...

terima kaseh!

LiNda said...

macam2 cara dorang ni buat kan. zaman sekarang ni bahaya btul...nk tolong orang pun kene pk panjang. Thank for info ye bro :)

teratai said...

Macam2 cara/helah diguna utk melakukan jenayah, sampai kanak2 pun menjadi mangsa modus operandi mereka...thanks sharing info ini:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lain kali antar ke balai polis terus....

MRie RNie said...

As Salam Bro,

Herm ni citer lama bro. Dah pernah keluar surat khabar pasal citer ni. Tapi apa2 pun bagus juga bro sebarkan di blog.

mizsfatima said...

thanks bg info nie. tktnyer nak jalan sorang2.

Everything's Everythings said...

Thanks for sharing.. kena igtkan yg lain2 juga ni..

Fendy said...

bahaya perempuan skrg..kene berhati2...

boni kacak said...

dunia dunia...

baby comel said...

ye terima kasih utk infomasi ni.. saya memang setiap hari sendirian. risaunya, macam2 modus operandi mereka ni skg ye..

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Tak pasal-pasal, kanak-kanak dieksploitasi buat kerja jahat.

Kongsi Info: Bantuan Rakyat 1Malaysia Online | Panduan Daftar BR1M 2.0

hnahdy said...

budak tu bersubahat.. ataupun dipergunakan ataupun diugut suruh buat mcm tu..

ct cheery said...

ni bukan teknik lama ker?..teknik ni dah digunakan di penang.klu xsilap sy 2 tahun lepas..

ct cheery said...

apa-apa pun,mmang perlu wanita berhati-hati.owang jahat ni mcm2x cara leh diowang buat...hope dilindungi ALLAH.Amin..

Che Rosliza Che mat said...

Thanks info bro....nanti kena lebih berhati2...