Header Ads

2012 Tahunku Yang Kacak

2012 Tahunku Yang Kacak
2012 Tahunku Yang Kacak ini ditaja khas oleh : Ciktom, mksyahir, FauziBlues, eizil network, lepakk[dot]com, LadFeamir , My Arazzi, penmerah[dot]com, nurmisnan, puanbee[dot]com dan Spudin

Salam Satu Blogger 2012 Tahunku Yang Kacak , hari ini terasa lak nak join contest SEO 2012 Tahunku Yang Kacak yang dianjurkan oleh Spudin atau Syaidfuddin Alias Yang Kacak  serta  ditaja oleh rakan-rakan blogger Yang Kacak Dan Cantik kat atas tu.
Hadiahnya ialah RM500...banyak tu...


2012 Tahunku Yang Kacak

2012 Tahunku Yang Kacak banyak memori kacak yang bermain di sini. Dimana pada tahun 2012 ini aku memang cukup aktif berblogging hingga mendapat ramai rakan-rakan 2012 yang kacak dan cantik.

 

2012 bertambah kacak apabila bilangan komen aku bertambah dari hari ke sehari walaupun 2012 Tahunku Yang Kacak ini tidak memberi peluang untuk menaikkan pagerank aku ini..hahahahahaa. 

 

2012 Tahunku Yang Kacak  bertambah kacak apabila Nuffnang memberi aku banyak CPUV walaupun aku tak kacak. Bolehlah aku berlagak kacak dengan rakan-rakan blogger kacak dan cantik aku… hehehehehehe.

 

Penamat 2012 Tahunku Yang Kacak ini ialah aku mendapat peluang bermain SEO untuk menguji samada aku cukup kacak memenangi RM500 ini. Harapannya penganjur 2012 Tahunku Yang Kacak memilih aku ler…hahahahaha

 

2012 Tahunku Yang Kacak dalam kehidupan ialah aku mempunyai isteri yang dan anak-anak yang kacak dan cantik.

 

Dan dikurniakan rezeki yang tidak putus-putus atas kurnianNya. Syukur alhamdulilah 2012 Tahunku Yang Kacak. Memang benar dan berharap tahun-tahun seterusnya aku tetap kacak..kikikiki.

Kalau boleh tolong klik Google + untuk enteri 2012 Tahunku Yang Kacak boleh tak..hehhehhe

67 comments

itu Akhil said...

woo gud luck bro..
^_^

baby comel said...

Gudluck abg hanif.. moga kekacakan tu makin bertambah memasuki tahun 2013 nanti.. Terbaik! :)

etuza said...

tahniah hanif..usaha tangga kejayaan, kadang tanpa disangka...hadiah lumaya...

shaiful zaidi said...

mcm best jer. ..

wantie said...

eh... kalau pompuan join kacak jugak ke? arghh..konfius mak ni.

wantie said...

hai... malaysian menang ni. tak de entry citer bola ke?

Mentari Minda said...

semoga berjaya bro...kita lelaki memang kena kacak...hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa moga kekal sukses begini. kekal kacak begini.. yeah zaaaaa

Hanif Idrus said...

Sajer suka-suka nak main SEO walaupun tengah kecewa ngan SEO ini..hahahhaha.
Kalau ada masa tolong klik sekali Google + tu yek..
Thanks..

TiranaAduka said...

salam bro hanif..
Gud luck..nice

Cik mama said...

ok pasti akan bertmbah kacakk punya... hehheeh good luck.!!

Remy hazza said...

kalau dah dpt rm500 nanti...mesti bertambah kacak...kan bro?

Mohd Lokman Bin Ramli said...

semoga berjaya.. ^_^

vidalsisah said...

Tajuk yg cukup simbolik la, dan mbacanya mbuat akak tsenyum & tersengih2 taw... mhiburkn.

fatin amalina husna said...

dah cukup kacak nie..haha..
G+..=)










lynn kamarul said...

kacak sungguh abg hanif ni.. heheh ape pun gud luck ok. mana tahu ada rezeki menang

normi nieza said...

untung la..:)

Syaifuddin Alias said...

memang kacak bro ..hehe..
apa-apa pun, kejayaan bukan datang bergolek..perlukan usaha yg jitu, dan secara konsisten...

2012 bro memang kacak ..hehe..good luck

Mira Adzlia said...

wah..mmg sgt kacak..hihi...smuge bjaya..hihi

KorN said...

hye abg hanif yang kacak.. semogaa kekacakan abg hanif bertambah kacak.. hehehe.... gudluck yer abg hanif.. =)

faiq said...

nuffnang aku sedih weyh..nk dpt 10sen pun pyh..:)

Jna marcello said...

Keep it up....All the best yowwww ;)

MawardiYunus said...

gud luck bro

محمد رازيق said...

all the best bro :)

PaPa Blogger said...

gud luck bro.. insya Allah, kite tolong menolong

luqman zakaria said...

gud luck k...hehehe

Jie Susanos said...

good luck...

Razif said...

tahniah sblm menang ni ... klik + 1 utk bro haniff

Mrs Velentine said...

good luck

yana aina said...

wahh kacak !! gudluck ^^

Hanif Idrus said...

Thanks alll...nak study adakah Google + impact untuk SEO.

mizsfatima said...

semoga berjaya en.hanif. blog dah memang kacak sangat dah tue.hehehe

Major Raidenovich said...

Buat yang terbaik bang.saya ni xpela sebab tak kacak,haha!

ayut said...

tu dia..mmg kacak sbb CPUV dan komen btmbah :D all the best ye...hrap trus kacak la jd ye..dh tlg dh :D

onn Lajer said...

good luck bro untuk contest seo ini

man said...

mmg terbaik lah..hehr

Eiqa Almond said...

Sorry lambat pulak tekan, ehheee
Goodluck si kacak.! ekekkekeee

Ros said...

Salam ziarah...

hnahdy said...

google + kat mna?huhu

aynora nur said...

nasib baik tak bole tekan G+ itu berkali kali, klu idak, dah juara bro hanif kita...hihi, gud luck!

miz ruha said...

dah klik G+...
moga2 bertambah kacak lagi nanti...
gud luck... ^_^

baby comel said...

sudah jgk jalankan tanggungjawab kita +1
Gudluck & all the best abg hanif :)

Fahz said...

Semoga kekacakkan bro hanif bertambah selepas memenangi rm500 tu na.Fahz doakan semoga berjaya.Aminnnn

Ririt Handayani said...

Semoga abang Hanif bisa menangkan RM500 itu hehehe.
Up up up!!! Good luck ^_^

afifudinsohaini said...

Gudluck bro untuk contest ni..

♥ Miss Hearty ♥ said...

kacak benar tahun 2012 anda.semoga berjaya :)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/2012-tahunku-yang-cantik.html

Zatil Hulwani said...

kacak betul entry nih...hahahaha best baca...^_^ all the best!

Joanna Yunus said...

rasa macam dah klik je

akubiomed said...

Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini. Selamat mencapai impian yang dihajatkan.

Mimie Najib said...

semoga berjaya.. ^__6

eza miza said...

Gud luck bro..semoga kacak2 selalu...

kaishin said...

good luck bro..
G+ settle..hehe

kaishin said...

good luck bro..
G+ settle..hehe

Cik Tie@Akak said...

hihi..moga terus kacak

Mentari Minda said...


semoga berjaya dengan contest yang disertai...

Saiful Lizan said...

hi,

good luck bro...

blogger -jatuh bangun dalam perniaagaan

hasrul hassan said...

As-Salam. Mak aihh .. banyaknya kacak dalam entri ni .. memang betul2 kacaklah ... adehhh ... :)

Goodluck

GreenSejukhati said...

hai kawan baru..baru follow sini..bestnya dpt ramai da kawan ekk..sukses2 yerr ;)

GreenSejukhati said...

hai kawan baru..baru follow sini..bestnya dpt ramai da kawan ekk..sukses2 yerr ;)

LaLa mhdnor said...

bertambah kacak kalo menang pastu double kacak kalo belanja lala opss :P

vidalsisah said...

Chaiyok hanif, akak sokong 200%... hehe

hnahdy said...

gud luck :)

faiq said...

hehe..tahniah2..semoga mng k

MaYa MustWany said...

fuhhh jenuh scroll bawah..hebat2 abg hanif.maaf dah lama tak singgah da..pe2 pun gud luck yea..

Azlan Strider said...

mula2 pelik aku dengan penggunaan perkataan kacak tu..hahaha

Regards,
-Strider-

Fier Az said...

pergh...terbaik abg hanif..ayat pun kacak2 gak nie..heheh..gud luck.. ;)

hainom OKje said...

Tertinggal bas la Nep... sori eh!