2012 Tahunku Yang Kacak

2012 Tahunku Yang Kacak
2012 Tahunku Yang Kacak ini ditaja khas oleh : Ciktom, mksyahir, FauziBlues, eizil network, lepakk[dot]com, LadFeamir , My Arazzi, penmerah[dot]com, nurmisnan, puanbee[dot]com dan Spudin

Salam Satu Blogger 2012 Tahunku Yang Kacak , hari ini terasa lak nak join contest SEO 2012 Tahunku Yang Kacak yang dianjurkan oleh Spudin atau Syaidfuddin Alias Yang Kacak  serta  ditaja oleh rakan-rakan blogger Yang Kacak Dan Cantik kat atas tu.
Hadiahnya ialah RM500...banyak tu...


2012 Tahunku Yang Kacak

2012 Tahunku Yang Kacak banyak memori kacak yang bermain di sini. Dimana pada tahun 2012 ini aku memang cukup aktif berblogging hingga mendapat ramai rakan-rakan 2012 yang kacak dan cantik.

 

2012 bertambah kacak apabila bilangan komen aku bertambah dari hari ke sehari walaupun 2012 Tahunku Yang Kacak ini tidak memberi peluang untuk menaikkan pagerank aku ini..hahahahahaa. 

 

2012 Tahunku Yang Kacak  bertambah kacak apabila Nuffnang memberi aku banyak CPUV walaupun aku tak kacak. Bolehlah aku berlagak kacak dengan rakan-rakan blogger kacak dan cantik aku… hehehehehehe.

 

Penamat 2012 Tahunku Yang Kacak ini ialah aku mendapat peluang bermain SEO untuk menguji samada aku cukup kacak memenangi RM500 ini. Harapannya penganjur 2012 Tahunku Yang Kacak memilih aku ler…hahahahaha

 

2012 Tahunku Yang Kacak dalam kehidupan ialah aku mempunyai isteri yang dan anak-anak yang kacak dan cantik.

 

Dan dikurniakan rezeki yang tidak putus-putus atas kurnianNya. Syukur alhamdulilah 2012 Tahunku Yang Kacak. Memang benar dan berharap tahun-tahun seterusnya aku tetap kacak..kikikiki.

Kalau boleh tolong klik Google + untuk enteri 2012 Tahunku Yang Kacak boleh tak..hehhehhe

67 comments

Gudluck abg hanif.. moga kekacakan tu makin bertambah memasuki tahun 2013 nanti.. Terbaik! :)

tahniah hanif..usaha tangga kejayaan, kadang tanpa disangka...hadiah lumaya...

eh... kalau pompuan join kacak jugak ke? arghh..konfius mak ni.

hai... malaysian menang ni. tak de entry citer bola ke?

semoga berjaya bro...kita lelaki memang kena kacak...hahaha

waaa moga kekal sukses begini. kekal kacak begini.. yeah zaaaaa

Sajer suka-suka nak main SEO walaupun tengah kecewa ngan SEO ini..hahahhaha.
Kalau ada masa tolong klik sekali Google + tu yek..
Thanks..

ok pasti akan bertmbah kacakk punya... hehheeh good luck.!!

kalau dah dpt rm500 nanti...mesti bertambah kacak...kan bro?

Tajuk yg cukup simbolik la, dan mbacanya mbuat akak tsenyum & tersengih2 taw... mhiburkn.

kacak sungguh abg hanif ni.. heheh ape pun gud luck ok. mana tahu ada rezeki menang

memang kacak bro ..hehe..
apa-apa pun, kejayaan bukan datang bergolek..perlukan usaha yg jitu, dan secara konsisten...

2012 bro memang kacak ..hehe..good luck

wah..mmg sgt kacak..hihi...smuge bjaya..hihi

hye abg hanif yang kacak.. semogaa kekacakan abg hanif bertambah kacak.. hehehe.... gudluck yer abg hanif.. =)

nuffnang aku sedih weyh..nk dpt 10sen pun pyh..:)

Keep it up....All the best yowwww ;)

gud luck bro.. insya Allah, kite tolong menolong

tahniah sblm menang ni ... klik + 1 utk bro haniff

Thanks alll...nak study adakah Google + impact untuk SEO.

semoga berjaya en.hanif. blog dah memang kacak sangat dah tue.hehehe

Buat yang terbaik bang.saya ni xpela sebab tak kacak,haha!

tu dia..mmg kacak sbb CPUV dan komen btmbah :D all the best ye...hrap trus kacak la jd ye..dh tlg dh :D

good luck bro untuk contest seo ini

Sorry lambat pulak tekan, ehheee
Goodluck si kacak.! ekekkekeee

nasib baik tak bole tekan G+ itu berkali kali, klu idak, dah juara bro hanif kita...hihi, gud luck!

dah klik G+...
moga2 bertambah kacak lagi nanti...
gud luck... ^_^

sudah jgk jalankan tanggungjawab kita +1
Gudluck & all the best abg hanif :)

Semoga kekacakkan bro hanif bertambah selepas memenangi rm500 tu na.Fahz doakan semoga berjaya.Aminnnn

Semoga abang Hanif bisa menangkan RM500 itu hehehe.
Up up up!!! Good luck ^_^

kacak benar tahun 2012 anda.semoga berjaya :)
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/2012-tahunku-yang-cantik.html

kacak betul entry nih...hahahaha best baca...^_^ all the best!

Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini. Selamat mencapai impian yang dihajatkan.

Gud luck bro..semoga kacak2 selalu...

good luck bro..
G+ settle..hehe

good luck bro..
G+ settle..hehe


semoga berjaya dengan contest yang disertai...

hi,

good luck bro...

blogger -jatuh bangun dalam perniaagaan

As-Salam. Mak aihh .. banyaknya kacak dalam entri ni .. memang betul2 kacaklah ... adehhh ... :)

Goodluck

hai kawan baru..baru follow sini..bestnya dpt ramai da kawan ekk..sukses2 yerr ;)

hai kawan baru..baru follow sini..bestnya dpt ramai da kawan ekk..sukses2 yerr ;)

bertambah kacak kalo menang pastu double kacak kalo belanja lala opss :P

Chaiyok hanif, akak sokong 200%... hehe

hehe..tahniah2..semoga mng k

fuhhh jenuh scroll bawah..hebat2 abg hanif.maaf dah lama tak singgah da..pe2 pun gud luck yea..

mula2 pelik aku dengan penggunaan perkataan kacak tu..hahaha

Regards,
-Strider-

pergh...terbaik abg hanif..ayat pun kacak2 gak nie..heheh..gud luck.. ;)

Tertinggal bas la Nep... sori eh!