Anak Hanif Idrus Graduate

Salam Satu Blogger. Tempoh hari anak aku dah graduate dah!!
Kecik-kecik dah pegang ijazah tak macam aku kena belajar belas tahun dengan assigment dan tutorial berlambak baru dapat ijazah sekeping...huhuhu

Ijazah Tadika Kemas...hehehehehhe.
Aku tengok gambar dia pun dah kelakau, dah macam Ustaz Ridzuan Teh dah ....hahahahhaha.
Muka dah macam anak cina pakai songkok..betul ler tu....
Ini pun aku snap pakai handphone dari gambar dia...heheheh( tak terang sangat)

Tahniah Haziq yek..hopefully belajar sampai ke peringkat tinggi macam kakak-kakak dan abang-abang blogger abah yek.

Belajau kat institusi tinggi ini best Haziq, tiap-tiap kali abah buka blog mereka semua cerita tentang aktiviti dan makan-makan sama rakan-rakan. Cuma yang tak best abah baca ialah masa exam semester ler...Biasalah pelajar tu tugas dia kan.

Untuk pengetahuan aku dah dapat follower 1000...Secret Lady..Thanks yekk..Nanti aku review




Share:

13 comments