Header Ads

Anak Hanif Idrus Graduate

Salam Satu Blogger. Tempoh hari anak aku dah graduate dah!!
Kecik-kecik dah pegang ijazah tak macam aku kena belajar belas tahun dengan assigment dan tutorial berlambak baru dapat ijazah sekeping...huhuhu

Ijazah Tadika Kemas...hehehehehhe.
Aku tengok gambar dia pun dah kelakau, dah macam Ustaz Ridzuan Teh dah ....hahahahhaha.
Muka dah macam anak cina pakai songkok..betul ler tu....
Ini pun aku snap pakai handphone dari gambar dia...heheheh( tak terang sangat)

Tahniah Haziq yek..hopefully belajar sampai ke peringkat tinggi macam kakak-kakak dan abang-abang blogger abah yek.

Belajau kat institusi tinggi ini best Haziq, tiap-tiap kali abah buka blog mereka semua cerita tentang aktiviti dan makan-makan sama rakan-rakan. Cuma yang tak best abah baca ialah masa exam semester ler...Biasalah pelajar tu tugas dia kan.

Untuk pengetahuan aku dah dapat follower 1000...Secret Lady..Thanks yekk..Nanti aku review




13 comments

Mr. Firdaus Windey said...

Tahniah..

wantie said...

Tahniah... tu la. Dodulu tadika kita tak de pun graduasi mcm ni. Semoga besar nanti pegang segulung ijazah mcm ni

Lelaki Ini said...

Wah. Tahniah.

Lady said...

Tahniah, semoge berjye anak abah:)

Aiisyah Roseskalerful said...

bestnya! tadika2 dah graduate.. kita kena 4 tahun baru boleh graduate.. insyaALLAH

etuza said...

tahniah buat adik ya..

KorN said...

amboi kemain senyum anak abg hanif ni... sampai ke telinga.. aku dlu x berpeluang pon nak tgkap gmbor cenggini

Nor Salmi said...

Tahniah buat Haziq.. Moga Haziq terus cemerlang & dpt membahagiakan ibu & abah..

baby comel said...

Wah, Wah wah semartnye hero abg hanif ni =)
Semoga Haziq belajar tinggi2 & xlupa jasa ibu ayah ye

Remy hazza said...

tahniah utk hero bro..... semangat ambil ijazah tu kena dipupuk sampai dewasa......

hainom OKje said...

Tahniahlah Anep.... anak dapat Ijazah...he...he..

nur_za said...

trkejt jgk anak dia dh dpt dgree..agk2 bpa ye umo bpe la tdi..hheheheh

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah....comel jer gambar cam papanya..