Ariel 'Noah" Buat Hal Lagi

hanifidrus

Salam Satu Blogger. Ariel Peter Pan yang kini telah bertukar nama Ariel Noah. Band baru dia buat hal lagi, biasalah kelemahan lelaki iaitu perempuan. ..emmmm
Betul ker kelemahan lelaki ini perempuan selain wang?..

Penyanyi Nazriel Irham atau lebih dikenali sebagai Ariel “NOAH” menjadi bahan gosip lagi. Ariel yang kini menyanyi bersama kumpulan baru, dikatakan bercinta dengan seorang pramugari jelita, Magdelena Awuy.

Tetapi, yang membuatkan peminatnya kecoh, Magdelena adalah isteri orang. Ariel juga tidak senang duduk dengan khabar angin itu. Pengurus penyanyi itu, Kindy, menegaskan perkara itu hanyalah gosip.

“Khabar angin itu tidak benar dan Ariel sendiri menafikannya. Malah, sumber gosip itupun tidak diketahui,” katanya. Ariel dikatakan mula rapat dengan Magdelena ketika konsert jelajah Noah “5 Negara dan 2 Benua” di mana waktu itu Magdelena bertugas sebagai pramugari untuk pesawat kumpulan Ariel Cs.

Sumber mengatakan, merka terus rapat sehingga kumpulan Noah melakukan persembahan di tempat lain. Namun begitu, Kindy menegaskan khabar angin itu tidak benar.

9 comments

kekadang media yg cuba membesar besarkan cerita.....

artis! banyak tipu hela, apapun dia manusia biasa, lemah. tetapi carilah rahmat selepas kejadian lalu. marilah takutkan hukumNya.

oh! tak tahu pula cerita pasal ariel ni...
malas nak amek tahu... hihi

heh..mesti laku gile magazine tu..kalo kat blog,mesti kene tsunami ngan UV..hahahaha

ermm..dengan bini orang tak usahlah...cari yang solo okay kot...