Bas lama dijadikan restoran di China - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Bas lama dijadikan restoran di China

hanifidrus
Sebuah bas lama diubah suai untuk dijadikan restoran yang menyediakan beraneka hidangan makanan panggang di sini sejak sebulan lalu.
Satu pasangan sanggup membeli sebuah bas lama itu pada harga AS$3,206 (RM9,816) untuk dijadikan sebuah restoran.
Beberapa meja kecil untuk meletakkan makanan disediakan di dalam bas tersebut.
Hidangan makanan akan dihantar oleh pelayan untuk para pelanggan restoran unik itu.
Restoran bas itu terletak di sebuah pekarangan kediaman lama.

14 comments:

fatin amalina husna said...

haha..mcm2 jenis..
jgn cari psal sudah atas bas tuu, selerak habis..

cHeRyNa PiReS said...

bestnye. creative. kalau dapat minum kopi time hujan dalam nieh, best nieh:)

prog muten said...

nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kreatif ni namanya...
hehehe

Anak Pak Muin said...

kreatif

dya bunga said...

kreatif tpi mcm sempit lh..haha

KorN said...

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

KorN said...

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

KorN said...

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

Remy hazza said...

kalau bas tu boleh bergerak....mesti lagi best!!!! restaurant bergarak namanya.... pusing2 bandar

SURIA AMANDA said...

yup setuju....sgt kretip..mohon adakan dia Malaysia juga..leh buat duit ni...

Mrs Velentine said...

wah bijak2..

teratai said...

Satu tarikan pelancong ni..

wantie said...

hahaha... lepas ni sila lah usha usha bas puruk yang terbengkalai tu. bangukna dan buat le restoren ke. spa ke. hotel ke hapa ke.

leh datangkan keuntungan gak tu. Tiru benda baik tak pe kan.. kan.. kan..