Bas lama dijadikan restoran di China

hanifidrus
Sebuah bas lama diubah suai untuk dijadikan restoran yang menyediakan beraneka hidangan makanan panggang di sini sejak sebulan lalu.
Satu pasangan sanggup membeli sebuah bas lama itu pada harga AS$3,206 (RM9,816) untuk dijadikan sebuah restoran.
Beberapa meja kecil untuk meletakkan makanan disediakan di dalam bas tersebut.
Hidangan makanan akan dihantar oleh pelayan untuk para pelanggan restoran unik itu.
Restoran bas itu terletak di sebuah pekarangan kediaman lama.

14 comments

haha..mcm2 jenis..
jgn cari psal sudah atas bas tuu, selerak habis..

bestnye. creative. kalau dapat minum kopi time hujan dalam nieh, best nieh:)

nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

cam best jer bila bas di jadikan restoran..

kalau bas tu boleh bergerak....mesti lagi best!!!! restaurant bergarak namanya.... pusing2 bandar

yup setuju....sgt kretip..mohon adakan dia Malaysia juga..leh buat duit ni...

hahaha... lepas ni sila lah usha usha bas puruk yang terbengkalai tu. bangukna dan buat le restoren ke. spa ke. hotel ke hapa ke.

leh datangkan keuntungan gak tu. Tiru benda baik tak pe kan.. kan.. kan..