Hanif Idrus Blog Blogwalking Pakai Phone

Salam satu blogger. Untuk pengetahuan dah 2 minggu broadband aku merajuk dengan aku. Line punyalah slow giler-giler..huhuhhhh.
Kalau nak updated entri pergi CCafe..sebab tu entri aku cikit ajer..kikikiki.
Kalau kerja tak per boleh pakai internet kilang. Ini cuti 5 hari...emmmmm
Sampai HainomOkjer kata aku dah glamer tak mahu blogwalking...hahahaha. Bukan glamor kak..internet ni slow.
Aku ni hobi memang suka bw tapi apa nak buat...
Nasib baik handphone aku ni line boleh tahan sikit lajunya.. Hari dah siap blogwalking dalam bloglist cuma kat komen ada rakan-rakan baru aku blum ada kesempatan balas lawatan.
Itu kena pakai PC baru boleh masuk dalam bloglist dan follow.
Cuma aku nak minta rakan-rakan yang belum aktifkan mobile setting dalam blog mereka...aktifkan yek. Sebab lambat loading ler dan susah nak klik kotak komen tu....hehehehehe.
Taip entri ini pun pakai phone..huhuhu

Share:

17 comments