Hanif Idrus Blog Blogwalking Pakai Phone - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Hanif Idrus Blog Blogwalking Pakai Phone

Salam satu blogger. Untuk pengetahuan dah 2 minggu broadband aku merajuk dengan aku. Line punyalah slow giler-giler..huhuhhhh.
Kalau nak updated entri pergi CCafe..sebab tu entri aku cikit ajer..kikikiki.
Kalau kerja tak per boleh pakai internet kilang. Ini cuti 5 hari...emmmmm
Sampai HainomOkjer kata aku dah glamer tak mahu blogwalking...hahahaha. Bukan glamor kak..internet ni slow.
Aku ni hobi memang suka bw tapi apa nak buat...
Nasib baik handphone aku ni line boleh tahan sikit lajunya.. Hari dah siap blogwalking dalam bloglist cuma kat komen ada rakan-rakan baru aku blum ada kesempatan balas lawatan.
Itu kena pakai PC baru boleh masuk dalam bloglist dan follow.
Cuma aku nak minta rakan-rakan yang belum aktifkan mobile setting dalam blog mereka...aktifkan yek. Sebab lambat loading ler dan susah nak klik kotak komen tu....hehehehehe.
Taip entri ini pun pakai phone..huhuhu

17 comments:

MRie RNie said...

fuyoo majulah dia pakai phone jer.

Remy hazza said...

pernah taip guna tab...hu3....susah nak karang panjang2........he3..tak puas.....

shaiful zaidi said...

salam..Sama la kita...bw pakai phone.

Eiqa Almond said...

macam mne laa ek update entry pakai handphone..
Nie mesti tak cukup kasih sayang yg diberi dekat broadband niee,! ahha :D

Ash Give said...

woooo yg tak bw tu glam le ye hahaha

Fendy said...

wahhhh....dah maju..

Fendy said...

sengaja jadi follower ke-999 sebab nk bantu follower ke 1000....heheh...

Hanif Idrus said...

Memang melecehkan..asik typo ajer..kikiki

Wana Owen said...

lama nya cutiiiiii...=)

KorN said...

korn x puas kalo on9 gune enset. inikan ppula nak bw..
aiseh aku nka jadi follower ke 1000 tapi x bleh la. sbb da polo., huk huk hujk

dya bunga said...

dya pun update guna hp juga..hihi

Intan Norhaida said...

nk type message pun susah lg nk wat entry kt phone.....pening2....syabas le jugak kt hanif sbb berjaya wat entry guna phone..huhu

wantie said...

memang senang BW guna hp. tapi typo tu selalu terjadi. ada tak alat yg boleh letak kat hujung jari supaya tak terjadinya typo.

maklumlah jari kita ala ala jari pemian gusti.

Ain Zayy said...

dtg sini blogwalking..maju dah guna phone! haha..tapi tak bpe best update entry guna fon ke tab ke..typo jadinye..huhu,

p/s : lama tak dtg sini, yelah tuan blognye pun tak jenguk2 blog kte! hahaha XD

Raudzah Zahari said...

cayalah hanif..broadband kita pun slow gilerrrr..susah nak jalan-jalan..

miz ruha said...

canggih2...

macam mane nak tahu samada dah aktifkan mobile setting ke tidak?

tak pernah online guna phone..

baby comel said...

pakai note2 ke abg hanif? hehehe, siapalah yg ke 1000 tu ye?? bertuah sungguh =)