Cinta Berdarah?

hanifidrus
Salam Satu Blogger. Apa pendapat anda tentang perbuatan gadis ini yang mencoretkan ayat 'Love" sebab baru gaduh dengan pakwe dia.
Aku ambil gambar ini dari blogger ini. Inilah bila cinta itu membutakan hati dan mata. Memang selalu Mat Salleh kata "Love is Blind".

Yes..it true kerana aku pun pernah bercinta sebelum berkahwin. Memang tahap kemaruk gila-gila..hehhehehehe. Sehari tak jumpa resah..dan kalau telepon mak oiiii,....berjam-jam. That love!!

Tapi tak der ler sampai toreh darah atau pegang benda-benda yang tak boleh pegang sebelum berkahwin..hehehhe. Betul tak?

Untuk pengetahuan aku dah dapat follower 1000...Secret Lady..Thanks yekk..Nanti aku review



20 comments

Sian...jadi hamba cinta... tapi yg hang cakap tu memang betullah Nep... hu..hu... kemaruk!!

bengong ke hape dk nih... hahaa
mude sgt ke dia ..
hurm.. cinta ape la gini kan ..
aku ni pn berkali2 gak putus cinta tp xde la spi nk menoreh gotah kek tgn sendiri ..kikikiii ..

ni kes tak pk panjng, emosional sangat2 le ni..haisshh. wah, dah 1000 da follower blog ni ;)

xblh bla...bru gadoh sket dh buat cm tu..kalo ptus trus bunuh diri gamaknye

nasib baik korang sensored gmbr org tu.. klu x mmg aku g cari bg pelempang dah..

bodohnye la . errr konon cinte mati la tu,sanggup melukakn dri sndiri. subhanallah.

hampeh... cinta yang merosakkan tubuh badan. apa ke hal nak toreh toreh. kita pun bercinta jugak. pernah jugak putus cinta tapi tak de lah nak buat menda bodoh gini..

Hai cik gadis yang comel, jgnlah rosakkan diri sendiri. istighfar banyak banyak. Ingatlah Allah tu maha adil. jika kamu memang pencinta sejati, nescaya ada juga pasangan kamu yg juga pencinta sejati seperti kamu.

tu la jadinya bila kita cuba berpaling kepada fitrah.

adoyai..nih mnjahanamkn dri sndri nmenye..huhu

bodoh sebenarnya tapi aku ade dengar cerita yang picture mcm nie sebenarnya fake..dia buat pakai sirap kot..tapi if real memang bodoh laa sebab tu dia amik gmbar tak nmpak muka sbb dia malu..hahahaha

Regards,
-Strider-

Alamak butanyer cinta, sampai tak nampak darah dah, sakit pun mungkin tak terasa kan...biasa lah cinta pertama kot, mati pun sanggup

Cinta selepas kahwin lagi manis!

Wah, tahniah dah capai 1000 follower:)

harap secret lady share adiah dgn aku... opsss

bodoh. itu saja dapat diungkapkan..kekekke

cinta tu tak bodoh....cuma kekadang ada manusia yg jadi bodoh kerana cinta......kecian....

fanatik giler dengan pakwenya...memang bodoh...