Header Ads

Cinta Berdarah?

hanifidrus
Salam Satu Blogger. Apa pendapat anda tentang perbuatan gadis ini yang mencoretkan ayat 'Love" sebab baru gaduh dengan pakwe dia.
Aku ambil gambar ini dari blogger ini. Inilah bila cinta itu membutakan hati dan mata. Memang selalu Mat Salleh kata "Love is Blind".

Yes..it true kerana aku pun pernah bercinta sebelum berkahwin. Memang tahap kemaruk gila-gila..hehhehehehe. Sehari tak jumpa resah..dan kalau telepon mak oiiii,....berjam-jam. That love!!

Tapi tak der ler sampai toreh darah atau pegang benda-benda yang tak boleh pegang sebelum berkahwin..hehehhe. Betul tak?

Untuk pengetahuan aku dah dapat follower 1000...Secret Lady..Thanks yekk..Nanti aku review



20 comments

Anak Pak Muin said...

ni obses..haha

hainom OKje said...

Sian...jadi hamba cinta... tapi yg hang cakap tu memang betullah Nep... hu..hu... kemaruk!!

bintanghati said...

bengong ke hape dk nih... hahaa
mude sgt ke dia ..
hurm.. cinta ape la gini kan ..
aku ni pn berkali2 gak putus cinta tp xde la spi nk menoreh gotah kek tgn sendiri ..kikikiii ..

LiNda said...

ni kes tak pk panjng, emosional sangat2 le ni..haisshh. wah, dah 1000 da follower blog ni ;)

DAIRI FARISHA said...

xblh bla...bru gadoh sket dh buat cm tu..kalo ptus trus bunuh diri gamaknye

zulhilmi tempoyak said...

nasib baik korang sensored gmbr org tu.. klu x mmg aku g cari bg pelempang dah..

Lady said...

bodohnye la . errr konon cinte mati la tu,sanggup melukakn dri sndiri. subhanallah.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

adeiii.... xdak reja ka? huuu

wantie said...

hampeh... cinta yang merosakkan tubuh badan. apa ke hal nak toreh toreh. kita pun bercinta jugak. pernah jugak putus cinta tapi tak de lah nak buat menda bodoh gini..

Hai cik gadis yang comel, jgnlah rosakkan diri sendiri. istighfar banyak banyak. Ingatlah Allah tu maha adil. jika kamu memang pencinta sejati, nescaya ada juga pasangan kamu yg juga pencinta sejati seperti kamu.

tu la jadinya bila kita cuba berpaling kepada fitrah.

Mira Adzlia said...

adoyai..nih mnjahanamkn dri sndri nmenye..huhu

Azlan Strider said...

bodoh sebenarnya tapi aku ade dengar cerita yang picture mcm nie sebenarnya fake..dia buat pakai sirap kot..tapi if real memang bodoh laa sebab tu dia amik gmbar tak nmpak muka sbb dia malu..hahahaha

Regards,
-Strider-

dya bunga said...

bodoh tu kalau smpai darah

Asmar Arafad said...

Alamak butanyer cinta, sampai tak nampak darah dah, sakit pun mungkin tak terasa kan...biasa lah cinta pertama kot, mati pun sanggup

teratai said...

Cinta selepas kahwin lagi manis!

Wah, tahniah dah capai 1000 follower:)

KorN said...

harap secret lady share adiah dgn aku... opsss

♥ Nana BamBam ♥ said...

bodoh. itu saja dapat diungkapkan..kekekke

BlueiceButterfly said...

sanggup pulak buat camtue..ish2

pha is said...

fanatik giler...

Remy hazza said...

cinta tu tak bodoh....cuma kekadang ada manusia yg jadi bodoh kerana cinta......kecian....

Che Rosliza Che mat said...

fanatik giler dengan pakwenya...memang bodoh...