hanifidrus
Salam Satu Blogger. Iskkk ..dapat lagi CPUV Nuffnang, kali ini Astro Fear Factor.

Astro Fear Factor Selebriti Malaysia akan ditayangkan bulan depan di saluran Ria 104 Astro. Seramai 30 selebriti bakal berentap untuk merebut gelaran juara Fear Factor Selebriti Malaysia. Para selebriti telah berlepas ke Capetown untuk menjalani penggambaran di sana.

Jom kita menonton rancangan ini dimana hero pilihan Malaya Aaron Aziz pun ada sebagai pengacara!!!

Selain itu aku juga nak meraikan jumlah pageview aku yang ke 500,000 setelah 3 tahun kot!!!!
Pageview naik tapi pagerank tak naik-naik...hehehehhehehe.
Maksudnya kalau aku nak capai 1 juta kena tunggu 3 tahun lagi..huhuhuuhu
Kalau sehari 1000 pageview...sebulan 30,000 X 12 =72,000 pageview...
Mak aiii ..lama nya.

Kadang-kadang jumlah pageview ini juga melambangkan berapa lama kita dah berblogging. Betul tak?
Ini normal ler........hehehheehhe.
Tapi pageview ini aku tak  pandang sangat kerana pageview ini juga kadang-kadang membawa kepada masalah bounce rate yang kadang-kadang mengharukan jiwa aku ......
Pageview yang benar-benar baik ialah pageview yang organik punya. Dimana pembaca datang dan baca ke blog kita...Itu pageview yang kita nak....

Berblogging ni kalau kita ambil tahu tentang SEO baru kita tahu nilai blog kita ini tak seberapa..hehehhehe
Pageview tinggi, entri banyak , follower banyak hanyalah pengira luaran sahaja, yang penting ialah backlink, internal link, pagerank, bounce rate, loading time, heading tag , alt image, traffic organik dan macam-macam lagi ler...
Aku naik fed up dengan SEO ini.....kadang-kadang tahap kecewa pun ada jugak!!

Walau apapun aku nak tunjuk juga pageview aku...hahahhahahahaha. DAN berkali-kali menunjuk-nunjuk Nuffnang aku yang tah kali ke berapa aku pun tak tahu...hehehehheheh.








Designed By: Hanif Idrus | Templatelib