Header Ads

CPUV Nuffnang dari Digi Samsung Galaxy Note, HP Printer dan Avon City Rush Fragrance

Salam satu blogger kepada semua. Pada hari Khamis ( 1.11.2012) aku terima 3 lagi CPUV Nuffnang.
Kali ini daripada Digi Samsung Galaxy Note, HP Printer dan Avon City Rush Fragrance.
Total sekarang CPUV yang sedang beroperasi di blog ialah 5 CPUV!!!
Lagaknya aku ...hahahahaha
Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan pengiklan kerana sekali lagi memilih Hanif Idrus Blog.
Tajuk entri pun panjang juga sebab kena beritahu siapa pengiklan ini...hehehehhee
Jom lihat produk mereka.




Avon will launch City Rush for Him (shown above left), the masculine counterpart to City Rush for Her, in October. The fragrance duo is fronted by actress Milla Jovovich and actor Carlos Casagrande.
The notes include bourbon pepper, mandarin, black dahlia and cashmere woods.
Avon City Rush for Him will be available in 75 ml Eau de Toilette.



Menurut blogger Indonesia  kata produk ini mempunyai fitur baru yang mampu memindai objek 3D. Fitur ini adalah terobosan baru yang akan memberikan pengalaman berbeda bagi pengguna. Dengan kamera 8 megapiksel, kualitas hasil pemindaian jauh lebih baik dan tajam. Seperti produk laserjet lainnya, HP menawarkan fitur ePrint yang bisa Anda gunakan untuk mengirim dokumen via email sebelum dicetak di printer laserjet. Namun, printer harus dilengkapi dengan alamat email untuk menyimpan data yang akan dicetak. Harga yang harus ditebus untuk printer ini memang masih mahal. Harganya memang jauh di atas printer biasa, tetapi Anda bisa menikmati nilai tambah yang tidak ada di produk lain.


In pula sesiapa nak Galaxy Note 11 DiGi ada kasi plan yang menarik. Kalau sesiapa nak tahu boleh ler klik kat iklan Nuffnang aku tu...hehehehehe
Ini adalah Galaxy Note 11 adalah kesinambungan dari versi pertama dan sudah tentu ia mempunyai aplikasi yang canggih.
DiGi adalah syarikat yang memberi peluang kepada pengguna mereka untuk memperolehi gadget terbaru ini.

Sudahkan anda mendapat Nuffnang. Sudahkah anda menghantar tiket Nuffnang dan updated survey form anda.


16 comments

Haryati Faizal said...

tahniah anip... jelesnye i hihi....
alhamdulillah rezeki kan....

shaiful zaidi said...

Tahniah...bertambahlah rezeki.

Nor Zilla Sensei said...

amboi..makin murah rezeki dia..tahniah.

Intan Norhaida said...

tahniah ye..mmg untung!!

Mieya Atiera said...

Tahniah. Jelesnya ^^ Btw, Mieya klik iklan avon dan window 8 :)

Nor Zilla Sensei said...

abg hanif, bole bg tip tak nak dapat kn cpuv tu.huk3..sadisnye xpenah dapat lg

ALS said...

CPUV tu ape?

Remy hazza said...

dah buat semua bro...tapi takde rezeki.......
hu3......... memang dah ditakdirkan takde rezeki remy ....kena redha aje......he3

shiyda said...

tahniah , bulan lepas shiyda lgsung tak dapat CPUV . huu

teratai said...

Eh samalah kita, kak pun dpt BE terbaru dri nuffnang, di 2 blog..Avon pun dpt terbaru!

yana halim said...

tahniah le....sobs sobs...(sambil lap guna hujung tudung..)

fatin amalina husna said...

alhamdulillah..rezeki akhir tahun tuu..=)

Khairul Zamri said...

tahniah laa... blog hang pun sentias update patut dpt lah :)

Che Rosliza Che mat said...

rezeki makin bertambah...

Syaz Blackrose said...

ish.. phd aku dah bertambah lagik nih.. hehehehe.. jeles ah...

miz ruha said...

tahniah tahniah tahniah...
alhamdulillah... rezeki... ^_^