Header Ads

Deepavali Satu Perpaduan

hanifidrus
Happy Deepavali kepada semua rakan-rakan yang beragama hindu.
Semoga tahun ini tahun perpaduan semua bangsa Malaysia akan semakin kukuh.

Mana-mana perayaan di Malaysia adalah satu peluang untuk rakyat Malaysia bersama-sama meraikan kegembiraan dengan syarat tidak melanggar hukum agama masing-masing.

Happy Deepavali Mr. Vasuthavan, Mr Ravi, Mr. mahandran, Madam Thana, Mdm. Avadi dan rakan-rakan yag lain.
Dan Happy Holiday kepada semua !!!!
Dan Salam Maal Hijrah
hanifidrus

18 comments

Wana Owen said...

Happy holiday!:D

aynora nur said...

salam maal hijrah dan happy deepavali HAnif. Saya nak unfollow lepas tu follow balik jadi yg ke 1000, boleh gitu?? Nak dpt hadiah punya pasal...hihi

Anak Pak Muin said...

happy diwali

Cikgu Ma said...

deepavali?? saya nk makan kenduri..hehe

Ikhwan Suhaimi said...

happy deewali :)

Ikhwan Suhaimi said...

happy deewali :)

Remy hazza said...

selamat bercuti bro.... boring2 mai lepak kat opis remy...sensorang jer nie.....

miz ruha said...

holiday!!

#ciksuzlin said...

Happy Deepavali and Salam Maal Hijrah!

Jemput join segmen kita! http://goo.gl/AcuIj <3

♥ Nana BamBam ♥ said...

moga bercahaya hidup kita..amin :)

Razif said...

Happy deepavali utk rakan2 beragama hindu ye

baby comel said...

Deepavali Vartikal!
~my bestfriend kat ofis tu Indian.. Xtau camne kitorg boleh jadi kamching walaupun berlainan agama, banga & budaya.. dan sekarang saya sudah boleh mememahi apa yg diorg sembang dlm bahasa tamil.. cakap pun sikit2 boleh =)

boni kacak said...

happy deepavali kepada mereka..

KY said...

salam maal hijrah..buat tuan blog dan happy depavali buat kaum hidu

KY terjah dr blog nick..apa khabar tuan blog

cHeRyNa PiReS said...

Selamat bercuti:)

fatin amalina husna said...

happy holiday!!

great! terperasan follower en hanif..dah cecah 999..husna plak baru 555..=D

Lady said...

Selamat bercuti :)

wantie said...

Happy Deepavali untuk semua yang beragama hindu.

Ada jugak jemputan. Tapi tak dapat pergi.