Deepavali Satu Perpaduan

hanifidrus
Happy Deepavali kepada semua rakan-rakan yang beragama hindu.
Semoga tahun ini tahun perpaduan semua bangsa Malaysia akan semakin kukuh.

Mana-mana perayaan di Malaysia adalah satu peluang untuk rakyat Malaysia bersama-sama meraikan kegembiraan dengan syarat tidak melanggar hukum agama masing-masing.

Happy Deepavali Mr. Vasuthavan, Mr Ravi, Mr. mahandran, Madam Thana, Mdm. Avadi dan rakan-rakan yag lain.
Dan Happy Holiday kepada semua !!!!
Dan Salam Maal Hijrah
hanifidrus

18 comments

salam maal hijrah dan happy deepavali HAnif. Saya nak unfollow lepas tu follow balik jadi yg ke 1000, boleh gitu?? Nak dpt hadiah punya pasal...hihi

deepavali?? saya nk makan kenduri..hehe

selamat bercuti bro.... boring2 mai lepak kat opis remy...sensorang jer nie.....

Happy Deepavali and Salam Maal Hijrah!

Jemput join segmen kita! http://goo.gl/AcuIj <3

Happy deepavali utk rakan2 beragama hindu ye

Deepavali Vartikal!
~my bestfriend kat ofis tu Indian.. Xtau camne kitorg boleh jadi kamching walaupun berlainan agama, banga & budaya.. dan sekarang saya sudah boleh mememahi apa yg diorg sembang dlm bahasa tamil.. cakap pun sikit2 boleh =)

salam maal hijrah..buat tuan blog dan happy depavali buat kaum hidu

KY terjah dr blog nick..apa khabar tuan blog

happy holiday!!

great! terperasan follower en hanif..dah cecah 999..husna plak baru 555..=D

Happy Deepavali untuk semua yang beragama hindu.

Ada jugak jemputan. Tapi tak dapat pergi.