Doa depan iPad, komputer riba, telefon bimbit - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Doa depan iPad, komputer riba, telefon bimbit

hanifidrus
Satu majlis berdoa di depan komputer tablet iPad, komputer riba dan telefon bimbit diadakan oleh para usahawan sempena sambutan Hari Deepavali di sini semalam.

Majlis itu diadakan dengan harapan perniagaan mereka akan bertambah maju. Akhbar dalam talian Indian Today melaporkan Setiausaha Agung Konfederasi Pedagang-Pedagang India, Praveen Khandelwal menyatakan para peniaga memuja beberapa peralatan moden perniagaan sempena perayaan itu. -

6 comments:

Papa Mifz said...

hmmm...mcm2 cara nak majukan perniagaan yer...

baby comel said...

Ehh? terpulanglah.. tu cara mereka kan,

boni kacak said...

macam2 cara dorang ni

Remy hazza said...

macam2 cara....harap menjadilah cara mereka tu.....

wantie said...

tengok ni teringat la pulak my freind ckp sesapa yg duduk di perantauan tak boleh balik sembahyang utk tok nenek mereka (cina) boleh saja on9.

islam jugak terbaik. jika kit aberdoa. tak kira la ada kat mana hanya mengadap Allah pasti doa kita termakbul. tul tak?

Che Rosliza Che mat said...

Sokong gan watie...Islam jugak terbaik...