Header Ads

Family Day Kilang Hanif Idrus

hanifidrus
Salam Satu Blogger. Hari ini adalah hari Family Day atau bahasa omputih primary Annual Dinner kilang aku. Bukan kilang aku tyek..kilang tempat aku bekerja..hahahahhaa.
Kilang Jepang..
Seperti tertera di atas, acara ini berlangsung di Hotel Equatorial, Melaka.

Aku akan menjamu mata melihat pelbagai pakaian yang dipakai oleh pekerja-pekerja TKR dari pelbagai bangsa dari Malaysia, Myammar, Cambodia, Nepal dan Indonesia.

Kamera aku juga telah dicas dengan penuh dan hanya menanti waktu untuk snap semua event yang berlaku pada hari ini. Tak sabar nak snap gambar-gambar dan upload di blog ini.
Sebab tu aku buat entri pasal Teknik Letak Gambar Di Blog semalam...hehehehhehe

Aku juga tak sabar menanti debaran kumpulan penari jabatan aku yang telah berlatih selama sebulan tanpa henti!! Aku dapat merasakan aura kemenangan mereka nanti.

Selain itu acara  Miss TKR juga merupakan acara kemuncak Family Day kali ini.
Semua rupawan TKR akan bertanding siapa yang paling cantik antara yang tercantik untuk dinobatkan sebagai MISS TKR.

Pertandingan nyanyian juga merupakan debaran pada setiap kali Family Day kami. Kali ini kami diwakili raja karaoke kami..hehehehhe.

hanifidrus
Mcee jemputan kami ialah Shuib iaitu suami Siti Sarah. Harap-harap ceria majlis ini nanti dengan kehadiran mereka ini.

Selepas majlis ini nanti aku akan upload gambar-gambar sepanjang majli sini yek.



12 comments

boni kacak said...

bro..send my regard kat awek yang menari hari tu.heh heh

hainom OKje said...

Bis tu ...takkan Hanif Idrus cuma ambik gambau aje..... tak masuk dondang sayang ke? he...he...

Fendy said...

menariknya ada family day....nt tunjuk gmbar miss TKR

Remy hazza said...

selamat berfamily day bro.....nanti upload pic byk2....

Isabel Diaz said...

Wah, da family day.. Harap bergembira di sana :)

Haryati Faizal said...

wah besh ni anip....mesti meriah...

fatin amalina husna said...

bukan saja pakaian yg pekbagai, menu juga pelbagai..hehe..=)

Kiko Chris said...

i'm waiting for those pictures to be uploaded...heheh

wantie said...

Mesti meriah le. Kamu join ke acara tarian tu? Nak tengok jugaklah mcm mana si hanif goyang.... Hahahq... Gurau je

baby comel said...

syok tu family day =)
selamat enjoy hehehe,

aynora nur said...

tak aci betul aniff ni, ada udang di sebalik mi..

Che Rosliza Che mat said...

Wah! seronoknya family day...