Follower 1000 Sudah Dijumpai!!!

Salam Satu Blogger!!!
Follower ke 1000 sudah dijumpai dan sudah pasti ada hadiah surprise akan menantinya.
Hadiahnya akan aku umumkan pada bulan Disember ini.

Aku pun tengah pikir nak kasi apa yek...hehehehhee.
Nama Blog wanita bertuah dan cantik ini ialah Secret Lady.
Nama penulis Blog ini ialah Jie Redzuan berumur 20 tahun dalam bidang kira-kira duit...
Tapi maaf yek....dia sudah berpunya..!!!

hanifidrus
Yang pertama sekali aku akan paksa semua rakan-rakan blogger aku pergi blog kau!!!..hehehehhee.
Don't worry Jie ..kawan-kawan blogger aku semuanya sempoi dan anda pasti teruja berkawan dengan mereka.
Betul tak rakan-rakan...hihhihihihi. So please ler pergi blog Jie ini...huhuhuhuhu ( merayu dalam paksaan)

Kedua ialah anda akan berada dalam blog saya ini untuk jangka masa tertentu!!! Kalau orang klik ajer keluar header kau dulu. So dia orang pergi ler ke blog Jie..( sebelum tu boleh abang panggil Jie ker, mana tahu ada nama lain kot.. mengatal...kikikiki)

Ketiga macam biasa anda akan berada dalam bloglist saya. So anda akan saya kunjungi every week dengan syarat updated blog anda yek...!!!

Akhir sekali of course janji untuk memberi hadiah terbaik masa dalam perancangan fikiran ini. Minggu depan saya ada training so lebih baik saya janji pada bulan December...hihihihi

Walau apapun samada awak follower dari N0. 1 hingga 1000 pun saya tetap hargai kesemuanya. Cuma 1000 ini adalah wishlist penutup 2012 ini. Dah dapat awal so muka tersenyum lebar dan yag penting Janji Ditetapi...hahahha





16 comments

huuukk jeles la pula..nak hadiah juga bah

untung laa kak jie...
kalau aku tau la, aku tunggu dr dulu supaya aku boleh jadi folower ke 1001. ahaks.

hahahaha..."janji ditepati" macam pernah dengar ayat tu.. ;p

tahniah!!!follower dah melepasi angka 1000!=)

ehem2, wah wah, special lagi, terima kasih, Jie ucapkan. (skema) hahaha :) TQ abang :)

kemain ko berabang2 ye nak kena tido luar malam ni ea?kahkahkah :D

tahniah bro.. seribu tu kalau nuffnang convert ke nilai matawang, jadik la ko sambut kismas hahaha :D

kemain aku berangan :D

harus la kan terjah blog dia ni. saya kan sempoi. mcm yang cik idrus ckp tu. tul tak?

wah.. perasan sudah..

eee... ngerinya. tak beli le saya. sendiri tengok pun takut. tambahlah anak anak.

tahniah buat Jie..husna dah lama jd follower dya..=D

xkira xkira nak hadiah gak.huhu (sambil hentak2 kaki)

remy dgn paksa rela kesana......