Header Ads

Gambar Sempena Hari Annual Dinner Kami



Salam satu Blogger. Hari ni nak download gambar Annual Dinner kami pada hari Sabtu yang lalu.
Agak lama sebab nak mengeditnya...hehehehhehe.

Adalah dalam 145 gambar yang aku ambil. So aku masukkan dalam Picasa dan buat slide show untuk rakan-rakan blogger semua. Saya pernah membuat entri "Teknik Meletakkan Gambar" yang banyak melalui slide show. Diatas adalah salah satunya.

Tapi sebelum tu aku minta maaf sebab sudah 2 hari tak blogwalking ke anda semua kerana broadband aku buat hal. Aku belum call lagi Maxis pasal broadband aku ini.

Annual Dinner tahun ini adalah tahun kegemilangan jabatan kami kerana memenangi banyak kejuaraan dan sokongan semua pekerja jabatan aku memang awesome sekali.
Cuma sekarang aku nak masukkan video group dancing agak lambat kerana broadband buat hal..huhuhu

Sebelum itu aku ingin jelaskan, kalau ada gambar yang seksi-seksi ini aku minta maaf sebab kilang aku ini pelbagai bangsa dan negara. So setiap kebudayaan dan invidu masing-masing adalah berbeza-beza.


Miss TKR Jabatan Aku
 
 

17 comments

Azlan Strider said...

annual dinner..aku cukup suka attennd company annual dinner sebab rasa best jer..tapi dah 2 tahun company aku tak buat annual dinner nie..ganti dengan program lain..hehehe

Regards,
-Strider-

steffany daph said...

kalo annual dinner mcm ni best (: dpt borak2 dan ramah mesra sma2 dgn kengkawan yg lain.

wantie said...

memang best kalau attend annual dinner.

boleh sengih sampai nampak gusi. sebab mcm mcm peel orang boleh tengok...

SURIA AMANDA said...

Dah lama x attend annual dinner

SURIA AMANDA said...

dah lama x attend annual dinner

fatin amalina husna said...

mesti persembahan best2 nie..siap ada miss TKR..=)

ayut said...

nak g dinnerrrr!last pegi tak ingt dh..hihihi.sronok la jabatan menang mcm2x..dinner pon jd meriah la yer...Miss TKR tu apa HAnif?huhuhu

Remy hazza said...

best annual dinner nie....
teringat anuual dinner remy last year.... the best ever....

shahdiana said...

pejabat kitaorang tak penak buat annual dinner...bajet tak cukup kot...tapi dalam gambar2 ni memang banyak awek seksi...hehehehe

boni kacak said...

pergh..ramai jugak yang comel2 ye bro..hehehe

zila manaf said...

wowwww

miz ruha said...

sweetnya topeng tu...
teringat plak topeng pada header blogger kay_are.. ^_^

KorN said...

Aummmmmphh..!!!! itu jer mampu aku komen. hahaha

Anak Pak Muin said...

kompeni aku xbuat annual dinner lg..nk dkt habis taun da.macam tak ade..hadoi..haha

hainom OKje said...

Tang seksi seksa tu yang Hanif Idrus suka!.....he..he... betul tak Nep!

baby comel said...

wah, anual dinner. best tu.. my company tiap2 tahun wat dinner, tiap2 tahun gk tengok org melaram pakai seksa2 :p hehe

Mrs Velentine said...

wowwwwwwwwww.