Header Ads

Google Updated Pagerank November 2012

Salam satu blogger. Sekarang ni semua menanti bila ler Google nak updated PR. Dengar khabar Google dah updated minor November 2012.

Kalau ikutkan trend mungkin pada bulan ini kot.  Bila aku search ramai yang kata Oct-November.
Tapi aku rasa November ni updated. Tah-tah dah updated...kikki

Macam PRU13 paling lewat pun sebelum bulan May. Kalau tak Agung kena bubarkan Parlimen..hihihihi.

Sama macam PR ni...so sesiapa yang gila SEO pasti tak sabar melihat usaha berbulan kau orang berhasil atau tak...hahaha.
MrieRnie kata bounce rate dah turun 35%, ada peluang ler dapat PR lagi baik...hihihihi.

Kalau tanya aku, dah genap 1 tahun aku PR1... Dah 3 kali Google updated aku tak dapat apa-apa. Kalau ada rezeki dapatlah.....

Jom lihat sejarah Google PR 2012 dan 2011:
Google PageRank (PR) Update in the year 2012
August 02th 2012
May 02th 2012
February 07th 2012

Google PageRank (PR) Update in the year 2011
November 08th 2011
June 27th 2011
January 20th 2011

8 comments

baby comel said...

Saya smpai skg xtau pe benda PR tu... Poor baby. Kan? :)

wantie said...

mmm... dapat notice ke kalau google updated?

dya bunga said...

dya, smpai skrg xtau apa tu seo.haha

dya bunga said...

dya, smpai skrg xtau apa tu seo.haha

Azlan Strider said...

insyallah kalau ade rezeki ko dapat laa hanif, aku sendiri pun tak mahir bab2 PR nie,..hehehe

Regards,
-Strider-

teratai said...

Tahniah dpt PR 1.....:)

Tunggu PRU...bagaikan pungguk menunggu si bulan!

Remy hazza said...

PR..... remy terus tak faham.....

Che Rosliza Che mat said...

cr pun tak faham kikiki