Hadiah Pertama Di Sekolah Agama


hanifidrusSalam satu blogger. Minggu ni minggu kemenangan berganda buat aku. Menang untuk Annual Dinner dan anak aku dapat tempat pertama dalam Sekolah Agamanya.
Yang Dinner tu aku cerita nanti. Tak sangka pandai gak anak aku ni..hihihihi. Keseluruhan semua pelajar agama kat sekolah dia dapat no. 1.
Tu yang sibuk dia bagitau cikgu dia kasi hadiah pelajar cemerlang. Sebagai ayah aku pun tumpang gembira. Aku layan ambil gambar dia pegang hadiah, adik dia pun sibuk nak bergambar..kikikki.
Sekarang ni darjah 3 dah dua kali khatam Quran. Ni nak masuk kali ketiga ni. Mama dia beria-ria nak masukkan anak pompuan dia ni kat Sekolah Agama nanti. Aku ikut ajer...
Kau bujang2 ni nanti bila dah anak baru tahu, kau yg terlebih excited kalau anak kau berjaya sesuatu...hihihihi.
Kenapa gambar senget aku pun tak tahu... adjust kat komputer Ok , bila upload senget gak..hehehhehe

Share:

13 comments