Header Ads

Hadiah Pertama Di Sekolah Agama


hanifidrusSalam satu blogger. Minggu ni minggu kemenangan berganda buat aku. Menang untuk Annual Dinner dan anak aku dapat tempat pertama dalam Sekolah Agamanya.
Yang Dinner tu aku cerita nanti. Tak sangka pandai gak anak aku ni..hihihihi. Keseluruhan semua pelajar agama kat sekolah dia dapat no. 1.
Tu yang sibuk dia bagitau cikgu dia kasi hadiah pelajar cemerlang. Sebagai ayah aku pun tumpang gembira. Aku layan ambil gambar dia pegang hadiah, adik dia pun sibuk nak bergambar..kikikki.
Sekarang ni darjah 3 dah dua kali khatam Quran. Ni nak masuk kali ketiga ni. Mama dia beria-ria nak masukkan anak pompuan dia ni kat Sekolah Agama nanti. Aku ikut ajer...
Kau bujang2 ni nanti bila dah anak baru tahu, kau yg terlebih excited kalau anak kau berjaya sesuatu...hihihihi.
Kenapa gambar senget aku pun tak tahu... adjust kat komputer Ok , bila upload senget gak..hehehhehe

13 comments

shaiful zaidi said...

Tahniah!

Wana Owen said...

baru nak tanya nape gambar senget.hehehe..btw,congrats to anak abg hanif..=)

Nor Salmi said...

Tahniah buat anak Hanif.. Sebenarnya, kejayaan anak-anak adalah anugerah yang paling bernilai buat ibu bapa..Moga impian isteri Hanif menjadi kenyataan..

DAIRI FARISHA said...

tahniah abg hanif...bukan senang nk dpt hadiah pertama ni..besar2 :)

miz ruha said...

wah!.. double tahniah... ^_^

steffany daph said...

congrat utk dia (: moga terus berjaya pada masa seterusnya.

yana halim said...

tahniah....seronoknya dpt anak pandai.. :)

wantie said...

Tahniah.. memang betul tu bila anak berjaya mak bapak yang terlebih kembang. kikikik...

pandainya anak akmu. semoga dia sentiasa pandai cam ni yer. tengok la kan anak sapa?

Lelaki Ini said...

tahniah, tahniah, tahniah

Kesuma Angsana said...

wah tahniah ye

hainom OKje said...

Betul tu... anak berjaya kita yang seronok!... tahniah Nep...kawan blogger pun tumpang bangga!

Remy hazza said...

tahniah...sejuk hati ibu bapa yg mengasuhnya..... bro ler tu!

Ash Give said...

tahnian bapaknya mmg patut bagi hadiah heheheh