Hanif Idrus Akan Sepi Seketika?

hanifidrus
Salam Satu Blogger. Esok aku  akan membawa diri ini selama lima hari tarining di Malaysia Water Academy yang pernah aku terangkan dahulu  dari 19/11/2012 hingga 23/11/2012.

Buat seketika semua urusan blogging aku akan dilakukan melalui smartphone Samsung Note aku ini.....( nak juga cakap...hehehehee)

Dan Hanif Idrus Blog sudah pasti akan sentiasa mensajikan entri-entri untuk pembaca Hanif Idrus yang amat saya hargai dan sayangi. Memang aku sayang semua rakan-rakan blogger aku.!!!

Cuma entri kali satu minggu ini tiada berita dunia, semua entri original aku satu entri ..satu hari.
Sudah tentu berdentum jatuh Alexa Rank aku ini,..huhuhhuu.

Jika kesempatan blogwalking pasti aku akan lakukan sebelum aku tidur tapi aku takut gak sebab training ini ada test paper untuk mendapatkan kelayakan sijil profesional ini..

16 comments

selamat trainning bro !!!! dah expert nanti boleh ajar remy pulak.....

Selamat bertraining abg hanif.. gudluck utk sijil profesional tu,

ohhh... apa2pun elok2 lah nnt.....
moga segalanya berjalan dgn lancar k.

Selamat berkursus, Hanif. Goodluck utk sijil profesional tu..

Akak pun akan berkursus 4 hari mulai esok.

take care bro hanif..tahniah menyertai..

Have a nice training. Why my phone become English language. Ish..

Hehehe..
maaf tadi tersilap bahasa . Lulus dengan cemerlang ya.

Selamat gi training Nep.... kat sana nanti jangan main-main, jangan main hp yg canggih tu....nanti tak pas!!! ha...ha...

bro..dulukan yang penting kerana yang penting itu lebih penting dari yang kurang penting dan komen aku ni pon penting jugak..

training la ni yer..slmt dilatihkan..hihi :)

semoga mendapat sijil.... good luck... :D

gud luck... moga lulus cemerlang... :)