Hanif Idrus Bermain Piano ( Sebuah Cerita Lagak) - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Hanif Idrus Bermain Piano ( Sebuah Cerita Lagak)

Salam Satu Blogger. Ya..itulah bakat terpendam aku yang aku rahsiakan daripada rakan blogger.
Dari gambar di atas memperlihatkan aku memberi posing kepada peminat-peminat aku setelah memetik jari-jemariku dengan alunan piano lagu Stevie Wonder.

Tapi malangnya, tukang ambil gambar tersebut jarinya kurang satu, so gambar aku kurang menarik dan fotogenik untuk tatapan rakan-rakan aku.... ( ini kisah benar)

Setelah aku selesai bermain piano, aku mengambil gambar bersama peminat-peminat aku. Bila bergambar dengan anak-anak muda yang berfesyen ini terasa muda pula dihati ini.
Tiba-tiba rasa macam hensem pula.
Cuma budak kat sebelah kanan aku sekali tu, rambut dia memang awesome.
Sikit lagi aku ingat Vietchong..tapi biarkanlah..aku tak layak untuk mengutuknya....

Inilah sebuah cerita lagak oleh Hanif Idrus...
Jika kamu terasa menyampah dan gedik membaca entri aku ini, bermakna kamu cemburu...hahahahhahaa.

16 comments:

LiNda said...

saya x cemburu sebb sy dah komen2 di sini. Hehe, fesyen rmbut apekah itu? meh mainkan satu lagu bro guna piano :)

Kesuma Angsana said...

amboi hebat tu

wantie said...

tak sangka ada bakat terpendam lagi tu.

Tapi kan kenapa semua gambar kamu tu kelam semua? tak nampak langsung kehenseman tu. kui kui kui...

atau hensem budak budak tu telah overshadow kamu?

DAIRI FARISHA said...

mmg terasa jeles disitu..sbb bgmbr dgn peminat..huhu

Rahadi Eko said...

keren main piano :D

fatin amalina husna said...

uishh..ada bkat terpendam ye..
boleh dah nk jd retis..=P

hainom OKje said...

Ha...ha... Nip lain kali jangan gambau ngan budak-budak hingusan tu he..he.. kesian diaorang, confirm menyesal!!!

Remy hazza said...

retis bro....yg penting bakat terpendam tu...... muka emcem tapi tak debakat susah jugak......
remy pun nak jadi kelab peminat lah....

KorN said...

wahhh abam haniff.. nak sainnnnnn.... hehehe...
*tapi kenapakah gambar over the shadow kedua2 nya...
*korn teringin lah nak jumpa abam hanif sambil minum kopi.

Cikgu Fikri said...

wah..
teringin nk main piano..
bestnyer... :)

Papa Mifz said...

den satu alat muzik pun tak tau main...huhu

Ash Give said...

hahahahaha ye la tak layak tapi macam dah kutuk pun hahahhahaha

Hanif Idrus said...

hahahahhaha...aku eksyen ajer ler...

♥ Nana BamBam ♥ said...

abamm..leh ajarkan nana main piano..kekeke


:P

boni kacak said...

terbaiklah bro..bukan calang2 orang boleh main piano tu.hanya yang betul2 mahir dan berbakat je yang boleh main tu...

Isabel Diaz said...

Jangan lupa serlahkan bakat anda :)