hanifidrus
Sungai Melaka
Salam satu blogger. Cuti 5 hari ini aku melancong di Melaka. Tanah tumpah negeriku..kikikiki.
Dah tak der plan so bawa anak aku jalan-jalan kat negeri sendiri. Aku bukan tak nak jalan-jalan kat Melaka tapi malas nak layan jammed....tension terutama kat Dataran Pahlawan...
Kali ini aku jalan-jalan naik bot di Sungai Melaka dan Menara Taming Sari.
hanifidrus
Manara Taming Sari

Masa beratur panjang nak naik menara tu ada suami isteri tu tanya datang dari mana. Aku cakap dari Melaka...
Dia orang senyum ajer..lantaklah...hihihihi.
Ingatkan malam nak pergi Pirates Park tapi hujan lak. Baru rancang nak ambil gambar Merry Go Round berpusing dengan cahaya...huhuhu. Plan ke Jalan Besar pun kensel.
Rancangan nak tunjuk gambar dengan slow shutter speed dan aperture besar dengan cahaya macam trail gagal...kikikiki.
Tapi tak per budget gak..hahahaha.