Jururawat rakam imej hantu - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Jururawat rakam imej hantu



hanifidrus
Seorang jururawat terkejut setelah dia merakam imej lembaga wanita di hadapan lif sebuah hospital swasta di sini 25 Oktober lalu.
Jururawat berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Hailie, 26, berkata, imej misteri itu dirakam pada pukul 7.20 malam Jumaat lalu menggunakan telefon bimbitnya ketika sedang menunggu lif untuk menghantar pesakit yang baru lepas menjalani pembedahan.

Menurutnya, sementara menunggu ketibaan lif, dia mengambil gambar kerja-kerja penyelenggaraan lif yang sedang dilakukan di situ.

“Pada mulanya, saya tidak mengesyaki sesuatu yang luar biasa pada gambar ini kerana ia sedikit kabur sehingga menyebabkan saya terpaksa mengambil tiga keping gambar.

Gambar ini adalah tipu sebenarnya..huhhuhu. Cekeprot betul minah yang ambil gambar ini, aku kena tipu hidup-hidup..hehehehhe.
Aku rasa minah jururawat tu tak bersalah tapi handphone tu yang bersalah. Tengok macam I-Phone ajer..kalau pengguna Samsung tak kot...hehehehehhee. Jokes..
Buat lawak sebab aku kena tipu....heheheh

15 comments:

izwan said...

Boleh pula ye.... Blogwalking sini! ? IzwaN kata ¦ KOMEN ¦...

Susulan Hantu Lif ¦

kaishin said...

betul ke edit ni bro?

♥ Nana BamBam ♥ said...

oh nie cite dr blog mazidul ek?

tp betul ke ada?

Mr. Firdaus Windey said...

ada orang cakap tacap2.. tak sure la pulak..


## biar betul aku baru follow blog ni. mungkin ari tu aku follow google+ or blog list hanif. sowi der..

Anak Pak Muin said...

mcm photoshop je..haha

boni kacak said...

haha..gambar palsu bro..wartawan kena tipu dengan gambar ni..hehehe

yana halim said...

bro hanif....takyah le menyebarkan lagi pasal berita dari paper yg sungguh menipu mcm nie. Aplikasi henpon je pon. Buat malu je. Entah sape la editornya...hehe..

iTU AKHiL said...

tp dgr cerita gmbr ni edit semata2 bro.

Hanif Idrus said...

Alamak !!! aku kena tipu ler ni..puihhhh!!!
hahahhaha...
Wartawan pun kena tipu a[atah apatah lagi aku cuma seorang blogger ..

Che Rosliza Che mat said...

memang nampak sangat gambar tue edit..

Eiqa Almond said...

Dah lee cuak bila tengok gambar tu..
Dalam hati nak baca terus ke tak nak ke tak..
Rupa2x nyaa haaisshh...

miss kecoh said...

isshh...semangat saye duk membaca,, last2 tipu..

Remy hazza said...

nampak sangat depa nipu.......

wantie said...

oh.. tipah tertipu..

Azee said...

camera hp 360 ada edit untuk ghost ni..x caye boleh install kat androi apps. hantu ni pun hantu yg sama .. saya pun dah buat banyak kali =_=