hanifidrus
Salam Satu Blogger. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua blogger yang follow dan bertandang ke sini serta meningglkan komen disini.
Namun ada beberapa blogger yang saya tak dapat follow atau blogwalking ke blog anda disebabkan ayat ini "Profile Not Available"

Perkara banyak kali berlaku pada terutama apabila terdapat follower baru yang telah join follower widget saya ini. Kebiasaannya semua follower baru ini akan saya balas lawatan anda dan kemudian saya masukkan ke dalam bloglist saya.

Untuk pengetahuan pengguna blogger, sekarang ini blogger profile anda boleh di linkkan /ditukarkan  ke Google +. Kebanyakkan blogger saya lihat dah mula membuat perkara sedemikian termasuk saya.
Ini adalah trend terkini Google dalam mempromosikan Google +.

Masalahnya bila anda komen atau follow blog seseorang , mereka tak dapat follow awak atau pergi ke blog anda. Anda mesti hairan kenapa anda dah banyak blogwalking blog orang lain tapi tak der sorang pun yang datang menjenguk anda.

Jika anda sering blogwalking tapi tiada siapa datang please check your blogger profile visibility. Memang perkara sedemikian kita tak perasan sebab hanya pihak lain yang perasan..hehehhehe.
Bagaimana nak Enable Acces Your Profile boleh cari di laman-laman web.