Mapel Style Juara ( Video)

Watch Maple Style At You Tube


Salam Satu Blogger. Semalam seperti yang dikatakan kilang kami mempunyai Makan Malam Tahunan dan jabatan kami sedang berusaha training Mapel Group yang pernah saya downloadkan training mereka di You Tube dahulu.
Mapel bermaksud kombinasi penari Myammar Dan Nepal Operator aku..hehehhhehe

Dan semalam telah membuahkan hasil dengan kami menjasi juara 2012. Yesss... inilah yang sering saya sebutkan selalu Practice Make Perfect, Team Work and Always Improve.

Sebulan berusaha dengan mereka berlatih siang dan malam. Serta staff-staff lain yang membuat banner, bendera , kuda kepang, melukis, buat audio dan pelbagai lagi telah membuahkan hasil.

Manakala operator-operator serta boss-boss yang memberi sumbangan juga sedikit sebanyak telah membantu segala perancangan berjalan dengan rapi.

Selain itu kami juga telah berjaya sebagai juara berganda dalam Miss TKR tempat pertama dan ketiga, Tempat Kedua Nyanyian, Best Dress.

Sebelum itu semasa anda menonton filem ini, penari2 saya agak seksi kerana biasalah kalau kerja di kilang ini pelbagai bangsa yang ada. So jangan terkejut pula...hehehehehe

Dan ini entri terakhir tahun ini untuk Annual Dinner kami. Minggu ini asik cerita pasal Annual Dinner kilang ku ajer yek..hehehehe

Share:

11 comments