Mapel Style Juara ( Video)

Watch Maple Style At You Tube


Salam Satu Blogger. Semalam seperti yang dikatakan kilang kami mempunyai Makan Malam Tahunan dan jabatan kami sedang berusaha training Mapel Group yang pernah saya downloadkan training mereka di You Tube dahulu.
Mapel bermaksud kombinasi penari Myammar Dan Nepal Operator aku..hehehhhehe

Dan semalam telah membuahkan hasil dengan kami menjasi juara 2012. Yesss... inilah yang sering saya sebutkan selalu Practice Make Perfect, Team Work and Always Improve.

Sebulan berusaha dengan mereka berlatih siang dan malam. Serta staff-staff lain yang membuat banner, bendera , kuda kepang, melukis, buat audio dan pelbagai lagi telah membuahkan hasil.

Manakala operator-operator serta boss-boss yang memberi sumbangan juga sedikit sebanyak telah membantu segala perancangan berjalan dengan rapi.

Selain itu kami juga telah berjaya sebagai juara berganda dalam Miss TKR tempat pertama dan ketiga, Tempat Kedua Nyanyian, Best Dress.

Sebelum itu semasa anda menonton filem ini, penari2 saya agak seksi kerana biasalah kalau kerja di kilang ini pelbagai bangsa yang ada. So jangan terkejut pula...hehehehehe

Dan ini entri terakhir tahun ini untuk Annual Dinner kami. Minggu ini asik cerita pasal Annual Dinner kilang ku ajer yek..hehehehe

11 comments

wahh..hebat jadi juara jugak akhirnye. Yup,practice makes perfect :)

Tahniah2, memang... practice makes perfect.

pandai betul letak nama kumpulan tu yer. cik hanif, komunikasi kamu dengan dorang tu guna bahasa apa ek? English ke Melayu?

Kalau kat Factory my hubby dorang ni dah pandai berbahasa Melayu tau.

yang bestnya bila dorang sebut abang tu bunyi. abannnnnnnnnn.. hahaha... sib baik tak sebuh Ah ban.

dorang ni memang seksi. Pernah juga tengok dorang berbasikal ke shopping Mall. siap pakai kasut tumit tinggi 4 inci sambil kayuh basikal. fuh.. dasyattttttt tu.

Cakap campur2...bahsa Melayu atau Inggeris.
Tapi kalau tak paham aku guna translater atau aku cakap Myammar..hehehehe

tak siap2 practice selalu...gangnam style.....!

tu ke geng2 mapel? memang menang r..haha

wah dinner..MV pun ada dinner esok..

bro tak ada ke video persembahan dorang malam tu?

Broadband problem...tapi aku ada letak link ke You Tube...
Klik yang tulis "Watch Maple Style at You Tube"