Nuffnang CPUV - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Nuffnang CPUV

hanifidrus
Salam satu Blogger. Balik ajer training aku layan blog yang dah 5 hari aku tak jenguk..
Aku janji aku akan blogwalking kat blog rakan blogger aku yek ....

Aku sempat juga tengok Nuffnang aku yang dah ada CPUV baru iaitu Maxis Hotlink Broadband.
Thank Nuffnang kasi CPUV kat aku tiap-tiap bulan.

Nak tahu apa benda itu, Senang sahaja ..klik iklan Nuffnang aku ..ehehhehhe

6 comments:

baby comel said...

tahniah abg hanif. rezeki.. nanti leh belanja eskem pedelpop :) hehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

bila lah boleh dapat be..

Jue Jaynee said...

bestla..jue da sent tiket..tapi lum ada respon...

abg bagi ar contoh ayat2 ticket nak minta BE

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki...

Remy hazza said...

bro ...tolong antar ticket kat nuffnang kasi cpuv kat blog remy....he3....
boleh ker camtu????

Mentari Minda said...

bro nak tanya skikit...ramai blogger buat Link Exchabge....kenapa depa tak buat Follower Exchange?