Nuffnang CPUV

hanifidrus
Salam satu Blogger. Balik ajer training aku layan blog yang dah 5 hari aku tak jenguk..
Aku janji aku akan blogwalking kat blog rakan blogger aku yek ....

Aku sempat juga tengok Nuffnang aku yang dah ada CPUV baru iaitu Maxis Hotlink Broadband.
Thank Nuffnang kasi CPUV kat aku tiap-tiap bulan.

Nak tahu apa benda itu, Senang sahaja ..klik iklan Nuffnang aku ..ehehhehhe

6 comments

tahniah abg hanif. rezeki.. nanti leh belanja eskem pedelpop :) hehe

bestla..jue da sent tiket..tapi lum ada respon...

abg bagi ar contoh ayat2 ticket nak minta BE

bro ...tolong antar ticket kat nuffnang kasi cpuv kat blog remy....he3....
boleh ker camtu????

bro nak tanya skikit...ramai blogger buat Link Exchabge....kenapa depa tak buat Follower Exchange?