"Segmen : Follow Sampai Pening

 
 
Salam satu Blogger. Hari ini aku nak join segmen yang akan tutup 10 November 2012.
Tak lama lagi ini, nasib baik sempat join !!!
Kalau nak join klik SINI
 
Aku memang target nak kumpulkan follower 1000 sebelum akhir tahun 2012.
Sekarang jumlah follower aku ialah 993 orang
Requirement aku kena pastekan follower gadget kat sini tapi anda boleh lihat kat sebelah ajer..hehehehehe
Lagi 7 orang aku akan dapat 1000 orang!!!!
Jom join segmen ini!!!!!
 
Aku suka design banner ini....cantik dan ceria walaupun terdapat hantu kat dalam tu..hehehehhe

 
 

10 comments

Terima kasih sebab sudi join segmen saya..huhu..berhantu ye banner tu..jemput jenguk peserta lain juga ye. selamat berkenalan dan happy blogging. ^__^

kathy dah follow blog hanif idrus,tapi encik hanif belum follow balik tau? hehehe...


singgah follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

lagi 5 jer tu....
comfirm dapat punya........

belum follow dah pening.. cmna tu.hikhik

hye! singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow sini. follow back ya. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening_8.html

selamat bersegmen...
boleh dapat 1000 tu...
lebih dari 1000 pun boleh agaknya... :)

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html