Segmen Pencarian Bloglist Musim 1 Diari Farisha

hanifidrus

Salam Satu Blogger. Hari ini aku nak join segmen oleh rakan blogger kegemaran aku dan pengomen aku yang kuat ini. Iaitu Blogger Diari Farisha.
Kalau nak join boleh KLIK SINI
Aku tag semua rakan-rakan yang membaca blog ini...jom meramaikan segmen ini.
Rugi kalau tak join sebab blogger ini memang aktif sangat dan friendly walau tak bersua muka.

Dan syarat senang ajer...kena follow dan klik Google + button.
Rasanya ramai dah tahu kepentingan Google Button ini sehingga Denaihati pun membuat peraduan I-Phone dia berdasarkan Google + jumlah like.

Aku sekarang pun memang nak cari rakan-rakan baru sebab dah lama aku tak mencari rakan-rakan baru ini....

Tarikh Mula : 26/11/2012 -01.01.2013

 
Tag : segmen
8 Komentar untuk "Segmen Pencarian Bloglist Musim 1 Diari Farisha"

Hanif..... pilih yg comel-comel eh...he...he...

good luck bro..aku mungkin tak dapat nak join tapi for sure aku akan terjah bog dia..hehehe

Regards,
-Strider-

join segmen ke Hanif. Ok tahniah ya..teruskan usaha...

Terima kasih sebab sudi join! :) nantikan update seterusnya untuk senarai penuh peserta ok. Boleh tambahkan kenalan~

sebab kamu join. saya pun join jugak. hehehe

Back To Top