Seks untuk dapat kontrak - Hanif Bin Idrus

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Friday, November 30, 2012

Seks untuk dapat kontrak

hanifidrus
Salam Satu Blogger. Aku sentiasa percaya pada satu prinsip. Lelaki maju kerana sokongan wanita dan jatuh pun kerana wanita.
 
Kelemahan lelaki yang paling utama adalah wanita. So lelaki selalu kawal diri ini termasuk aku sekali!!!!! hehehehehhe. Lelaki ada dua kelemahan..Pertama wanita dan kedua apa dia?
Ialah Duit!!!!!!!
 
Sebab itu lelaki lepas kahwin kalau kau lihat, malas nak betekak ngan bini dia. Kalau membebel pun , diam ajer...malas nak layan . Sebab mereka adalah tulang belakang kejayaan suami dan kadang2  belanja makan suami..hahahahahaha.
Lihat contoh kat bawah kerana wanita lelaki ni jatuh!!!
 
Inilah wanita yang dirakam mengadakan seks dengan pegawai Parti Komunis China dalam video yang tersebar di Internet sehingga menggemparkan seluruh negara itu.

Lei Zhengfu, ketua parti peringkat daerah di Chongqing, bandar di barat daya China, dipecat selepas video itu tersebar awal bulan ini. Wanita itu mulanya didakwa perempuan simpanan Lei. Bagaimanapun, laporan terbaru berkata, dia sebenarnya pelacur yang diupah oleh sebuah syarikat pembinaan bagi mendapatkan kontrak daripada pegawai terbabit.

Zhao Hongxia yang berusia 18 tahun ketika video itu dirakam pada 2007, menulis dalam blognya bahawa dia dibayar RM25,000 untuk tidur bersama Lei. Katanya, wang berkenaan digunakan untuk membayar bil perubatan bapanya. Zhao yang kini berusaia 23 tahun dan sudah menjadi jururawat berkata, dia ditawarkan wang itu oleh ketua sebuah syarikat hartanah.

“Dia berterus terang, bertanya sama ada saya mahu jadi pelacur, melayani pegawai kerajaan yang mempunyai hubungan perniagaan dengannya,” kata Zhao. Video itu mencetuskan satu lagi skandal dalam Parti Komunis di bandar yang sebelum ini diketuai oleh Bo Xilai, ahli politik yang dipecat sebelum ini.

Bagaimanapun, ia mungkin hanya satu permulaan apabila seorang bekas wartawan berkata, dia mungkin mendedahkan video serupa membabitkan lebih ramai pegawai bandar raya itu sedikit masa lagi. Parti itu sebelum ini berdepan dengan skandal yang menyebabkan pemecatan Bo dan memburukkan lagi reputasi parti di mata orang ramai.

Chongqing, bandar raya yang diketuainya, digambarkan oleh pendakwa raya dan media sebagai penuh dengan penyalahgunaan kuasa dan rasuah. Isteri Bo didapati bersalah membunuh seorang ahli perniagaan Britain sementara dia sendiri berdepan dengan tuduhan rasuah serta menghalang keadilan dalam kes pembunuhan itu.

Berita mengenai video seks itu yang dipercayai dirakam pada 2007 hanya tersebar bulan ini ketika barisan pemimpin baru China meningkatkan usaha memerangi rasuah. Video itu tersebar di Internet negara itu pada 20 November selepas imej rakaman itu dimuatnaikkan oleh bekas wartawan, Zhu Ruifen menerusi laman webnya yang didaftarkan di Hong Kong.

Video berkenaan yang dirakam secara sulit dari meja sebelah katil menunjukkan Lei mengadakan seks dengan wanita itu. Zhu memberitahu wartawan bahawa Zhao, yang wajahnya tidak kelihatan dalam gambar yang dipetik daripada video itu, diupah oleh sebuah syarikat pembinaan untuk tidur dengan Lei sebagai balasan memperoleh kontrak.

Syarikat itu kemudian cuba menggunakan video itu untuk memeras lebih banyak kontrak daripada Lei. Zhu berkata, dia memperoleh video itu daripada petugas Biro Keselamatan Awam Chongqing yang tidak mahu dikenali. Menurutnya, dia juga diberikan video serupa membabitkan lima pegawai bandar raya itu yang lain tetapi kini berusaha mengesahkan kandungannya sebelum mendedahkannya kepada umum

10 comments:

Syamil Ramli said...

malaysia pon ada camnih...teruk bebeno manusia skg nih...

Panas!! ==>> Keputusan Malaysia Lawan Indonesia

Harun Ar said...

Makanya ada istilah lelaki mata keranjang, lelaki hidung belang.... sedangkan perempuan hidung belang gak ada ya bang.........

Mrs Velentine said...

dunia2..done nuffnang

:: Mrs.Eady :: said...

iskk..iskk..

ct cheery said...

yah!itu betul..pompuan mampu mengoncangkan dunia..wakahkah

Rapunzeel Cikilolo said...

dunia, dunia...

Anonymous said...

yang pertama nih.. ia aku juga setuju dg tulisannya.. wanita membawa peran penting bgi pria.. follow back yah

siti fatimah said...

senjata yang paling berbahaya. " Wanita"

agak agaknya ada tak menda mcm ni jadi kat Malaysia?

Remy hazza said...

scandal seks dan politik.... dua dua hebat...jatuh bangun sesebuah parti....

hnahdy said...

Ehem.. kawal2.