Training yang mencabar

Salam satu blogger. Ketika menaip ini aku masih lagi kat bilik training tengah rehat..kikiki.
Dah 2 hari kat sini, dan 2 hari aku tak blogwalking.

Training ni memang mencabar, tiap-tiap hari peksa dan akhir training pun ada peksa ujian akhir. Dari statistik ramai yg gagal..kikikiki.

Setakat ni di Malaysia hanya seorang yang dapat sijil profesional ni. Ertinya memang susah ler..huhuhuhu.

Mlm terpaksa study sebab tak srmpat nak catch up kat training..
Jika lulus terpaksa hantar repot 6 bulan kat baru dapat sijik SELEPAS temuduga oleh 2 agensi kerajaan.

Aku terpaksa belajar sebab kilang hantau aku dengan kos RM3900. Tak lulus malu lak..ahaks.

So aku minta maaf sebab tak sempat jalan-jalan...Susah nak dapat Sijil CePSTPO ini.
Bukan apa pun jaga air kumbahan...kikikiki.

11 comments

Bersabarlah ya, kalau ada rezeki xkan ke mana

kena lulus nie bro...kalau tak malu hihihi good luck..

takpe bro... uruskan mana yang penting dulu bro :)

Takpe Hanif.. bw bila2 blh buat lepas ni tapi peluang training tak selalu dapat. Goodluck!

takpe bro.....
cosentret dgn training dulu......

salam bro..
hantar repot 6 bulan kat baru..ayat ni tak abes..anto KAT sape??

bertuah ko nip sebab kilang ko hantar. training free..

doakan semoga kau lulus dengan cemerlang. dan insan kedua yang lulus kat malaysia ni adalah kamu.