Training yang mencabar

Salam satu blogger. Ketika menaip ini aku masih lagi kat bilik training tengah rehat..kikiki.
Dah 2 hari kat sini, dan 2 hari aku tak blogwalking.

Training ni memang mencabar, tiap-tiap hari peksa dan akhir training pun ada peksa ujian akhir. Dari statistik ramai yg gagal..kikikiki.

Setakat ni di Malaysia hanya seorang yang dapat sijil profesional ni. Ertinya memang susah ler..huhuhuhu.

Mlm terpaksa study sebab tak srmpat nak catch up kat training..
Jika lulus terpaksa hantar repot 6 bulan kat baru dapat sijik SELEPAS temuduga oleh 2 agensi kerajaan.

Aku terpaksa belajar sebab kilang hantau aku dengan kos RM3900. Tak lulus malu lak..ahaks.

So aku minta maaf sebab tak sempat jalan-jalan...Susah nak dapat Sijil CePSTPO ini.
Bukan apa pun jaga air kumbahan...kikikiki.

Share:

11 comments