Hadiah Follower Ke 1000

hanifidrus
Salam satu blogger. Janji ditepati!!!
Ewahhh!!! Cam ahli politik lak..ahaks...
Akhirnya hadiah untuk follower ke 1000 iaitu Secret Lady telah aku beli. Pada mulanya ingatkan nak beli kraftangan Melaka...yalah   pakcik kan orang Melaka so ingatkan nak beli produk Melaka.

Tapi tempoh hari pergi ke event 5 negara 1 Fiesta so bini aku kata baik beli rantai tangan kristal. So kami beli 2 rantai iaitu dari buatan Filipina.. So aku ikut ajer ler.
Aku bukan tahu taste pompuan ni...so pompuan lagi faham. Betul tak?

Lepas tu kami beli kotak untuk letakkan rantai tu sekali. Kiut lak nampak.
Sekarang tengah tunggu follower ke 1000 aku e-mail alamat rumahnya. Nanti aku DHL ke rumah beliau.

Selain itu kat side bar blog aku pun aku letak link follower ke 1000 aku sampai hujung tahun ini. Memandangkan aku sertai kontest 2012 Tahunku Yang Kacak dan target tahun ini 1000 follower telah tercapai.
Ianya juga moment termanis 2012 Tahunku Yang Kacak...
 
Dan terima kasih kepada rakan-rakan yang telah men follow aku selama ini. Cuma kali ini hanya untuk follwer ke 1000 sahaja.
Tahun hadapan sebagai menghargai semua rakan-rakan blogger aku nak buat Giveaway untuk semua rakan-rakan blogger.
Belum ada tajuk lagi tapi plan dah ada ni...hehehheheh
 

Share:

21 comments