Header Ads

Hadiah Follower Ke 1000

hanifidrus
Salam satu blogger. Janji ditepati!!!
Ewahhh!!! Cam ahli politik lak..ahaks...
Akhirnya hadiah untuk follower ke 1000 iaitu Secret Lady telah aku beli. Pada mulanya ingatkan nak beli kraftangan Melaka...yalah   pakcik kan orang Melaka so ingatkan nak beli produk Melaka.

Tapi tempoh hari pergi ke event 5 negara 1 Fiesta so bini aku kata baik beli rantai tangan kristal. So kami beli 2 rantai iaitu dari buatan Filipina.. So aku ikut ajer ler.
Aku bukan tahu taste pompuan ni...so pompuan lagi faham. Betul tak?

Lepas tu kami beli kotak untuk letakkan rantai tu sekali. Kiut lak nampak.
Sekarang tengah tunggu follower ke 1000 aku e-mail alamat rumahnya. Nanti aku DHL ke rumah beliau.

Selain itu kat side bar blog aku pun aku letak link follower ke 1000 aku sampai hujung tahun ini. Memandangkan aku sertai kontest 2012 Tahunku Yang Kacak dan target tahun ini 1000 follower telah tercapai.
Ianya juga moment termanis 2012 Tahunku Yang Kacak...
 
Dan terima kasih kepada rakan-rakan yang telah men follow aku selama ini. Cuma kali ini hanya untuk follwer ke 1000 sahaja.
Tahun hadapan sebagai menghargai semua rakan-rakan blogger aku nak buat Giveaway untuk semua rakan-rakan blogger.
Belum ada tajuk lagi tapi plan dah ada ni...hehehheheh
 

21 comments

DIARI FARISHA said...

lupe hari tu nk unfollow dan follow balik..hehe..kalau x msti dh jdi folower ke 1000 :)

fatin amalina husna said...

cantik!! bertuah dya.. =)

LiNda said...

cantikk..sila la buat GA bro hanif..:)

Haryati Faizal said...

wahhh...besnye hadiah follower ke 1000.... tahniah ye...

nur said...

wah...cantiknye.. congratzzz :)

Amanda Suria said...

follower yg dah lama ni xde hadiah ke..ayooo....larikkkk

Denaihati said...

tahniah untuk bro dan follower bro yg ke 1000,Secret Lady.

siti fatimah said...

alahai cantiknya...bertuah badan.

Cik Adieb said...

Wahhh, untung lah follower ke-1 000. Tahniah :)

Remy hazza said...

hu3... nasib baik remy bukan yg ke 1000... kalau tak jadi mami jarum ler... pakai gelang pi opis....he3

aynora nur said...

tahniah secret lady..tahniah buat Hanif jugak.

yayahnasake said...

untuk yayah tiada ke? budak yang kerap "bergaduh" comel2 dgn abg hanif :D hehehe .....

Papa Mifz said...

untunglah penerima rantai tuh...:)

Hanif Idrus said...

Tahun depan nak buat GA..untuk rakan-rakan blogger !!!!

etuza said...

cantik hadiah..memberilah ia bagaikan amal jariah...tahniah yg ke 1000 tu

etuza said...

cantik hadiah..memberilah ia bagaikan amal jariah...tahniah yg ke 1000 tu

Raudzah Zahari said...

Cantiknya..rugi tak unfollow and follow..anway nanti buat yang 2000 pulak k..

boni kacak said...

pergh..dapat hadiah istimewa tu.. tahniah buat secret lady..hehehe

tirahzairi said...

wahhh bertuahnya die

vidalsisah said...

Mmm btuahnya si empunya badan, tahniah ya!

hainom OKje said...

Beruntung le....meriah sungguh dunia blogging ni dgn benda mcm ni...bagus... bini punya beli sekali tak?