Hadiah Follower Ke 1000

hanifidrus
Salam satu blogger. Janji ditepati!!!
Ewahhh!!! Cam ahli politik lak..ahaks...
Akhirnya hadiah untuk follower ke 1000 iaitu Secret Lady telah aku beli. Pada mulanya ingatkan nak beli kraftangan Melaka...yalah   pakcik kan orang Melaka so ingatkan nak beli produk Melaka.

Tapi tempoh hari pergi ke event 5 negara 1 Fiesta so bini aku kata baik beli rantai tangan kristal. So kami beli 2 rantai iaitu dari buatan Filipina.. So aku ikut ajer ler.
Aku bukan tahu taste pompuan ni...so pompuan lagi faham. Betul tak?

Lepas tu kami beli kotak untuk letakkan rantai tu sekali. Kiut lak nampak.
Sekarang tengah tunggu follower ke 1000 aku e-mail alamat rumahnya. Nanti aku DHL ke rumah beliau.

Selain itu kat side bar blog aku pun aku letak link follower ke 1000 aku sampai hujung tahun ini. Memandangkan aku sertai kontest 2012 Tahunku Yang Kacak dan target tahun ini 1000 follower telah tercapai.
Ianya juga moment termanis 2012 Tahunku Yang Kacak...
 
Dan terima kasih kepada rakan-rakan yang telah men follow aku selama ini. Cuma kali ini hanya untuk follwer ke 1000 sahaja.
Tahun hadapan sebagai menghargai semua rakan-rakan blogger aku nak buat Giveaway untuk semua rakan-rakan blogger.
Belum ada tajuk lagi tapi plan dah ada ni...hehehheheh
 

21 comments

lupe hari tu nk unfollow dan follow balik..hehe..kalau x msti dh jdi folower ke 1000 :)

cantikk..sila la buat GA bro hanif..:)

wahhh...besnye hadiah follower ke 1000.... tahniah ye...

wah...cantiknye.. congratzzz :)

follower yg dah lama ni xde hadiah ke..ayooo....larikkkk

tahniah untuk bro dan follower bro yg ke 1000,Secret Lady.

alahai cantiknya...bertuah badan.

Wahhh, untung lah follower ke-1 000. Tahniah :)

hu3... nasib baik remy bukan yg ke 1000... kalau tak jadi mami jarum ler... pakai gelang pi opis....he3

tahniah secret lady..tahniah buat Hanif jugak.

untuk yayah tiada ke? budak yang kerap "bergaduh" comel2 dgn abg hanif :D hehehe .....

untunglah penerima rantai tuh...:)

Tahun depan nak buat GA..untuk rakan-rakan blogger !!!!

cantik hadiah..memberilah ia bagaikan amal jariah...tahniah yg ke 1000 tu

cantik hadiah..memberilah ia bagaikan amal jariah...tahniah yg ke 1000 tu

Cantiknya..rugi tak unfollow and follow..anway nanti buat yang 2000 pulak k..

pergh..dapat hadiah istimewa tu.. tahniah buat secret lady..hehehe

Mmm btuahnya si empunya badan, tahniah ya!

Beruntung le....meriah sungguh dunia blogging ni dgn benda mcm ni...bagus... bini punya beli sekali tak?