2012 Tahunku Yang Kacak
Salam satu blogger. Baru jap tadi jalan-jalan tengok  bro Spudin pasal kontest SEO yang aku join 2012 Tahunku Yang Kacak.

Jalan-jalan terbaca kisah aku bergaduh ngan blogger ni. Terperanjat gak...sejak bila aku suka gaduh.. Tapi kalau kutuk org mungkin kot..kikikiki. Ini entri beliau.

Rupanya pasal kedudukan Google entri kami..kikikiki. Nampaknya eksperimen aku masih bertahan hingga kini gunakan Google + sebagai salah satu SEO terkini. Thanks kawan-kawan share entri aku.

Kalau boleh sesiapa yang belum Google + entri aku boleh sharekan kat entri ini. Pertolongan anda amat saya hargai dan sayangi....kikiki.

Aku copy paste entri dia ni..kikikiki.
Hangat diperkatakan apabila aku punya entri lepas mengenai 3 Blog Pilihan Terbaik & SEO Extravaganza Kedudukan Terkini mendapat reaksi yang pelbagai.

Betul! Aku sebenarnya buat entri tu untuk beri semangat pada semua agar terus berjuang dalam permainan SEO ni.

Yelaa ..cabaran SEO bukan mudah. Perlukan penelitian dan juga rangka yang sebetulnya untuk mendapat tempat di kedudukan pertama carian Google.

Kali ini, aku akan bagi awak semua siapa yang berada di tempat pertama untuk hari ini 8 Disember 2012. "Pergaduhan" antara Lelaki Kacak iaitu Hanif Idrus dan juga DJdanChef amat sengit.
Mereka setakat ini berjaya mengenepikan cabaran AkuBiomed dan meletakkan beliau di kedudukan yang ketiga 2012 Tahunku Yang Kacak.

Betul!! memang sengit ..tetapi setakat ini tiada lagi yang mampu menandingi AkmaOmar selaku peneraju 2012 Tahunku Yang Cantik. Kedudukan kedua ialah MissHearty dan tempat ketiga pula ialah BelogKayangan. 
Designed By: Hanif Idrus | Templatelib