Header Ads

Hanif Idrus Bergaduh Dengan Blogger DjdanChef

2012 Tahunku Yang Kacak
Salam satu blogger. Baru jap tadi jalan-jalan tengok  bro Spudin pasal kontest SEO yang aku join 2012 Tahunku Yang Kacak.

Jalan-jalan terbaca kisah aku bergaduh ngan blogger ni. Terperanjat gak...sejak bila aku suka gaduh.. Tapi kalau kutuk org mungkin kot..kikikiki. Ini entri beliau.

Rupanya pasal kedudukan Google entri kami..kikikiki. Nampaknya eksperimen aku masih bertahan hingga kini gunakan Google + sebagai salah satu SEO terkini. Thanks kawan-kawan share entri aku.

Kalau boleh sesiapa yang belum Google + entri aku boleh sharekan kat entri ini. Pertolongan anda amat saya hargai dan sayangi....kikiki.

Aku copy paste entri dia ni..kikikiki.
Hangat diperkatakan apabila aku punya entri lepas mengenai 3 Blog Pilihan Terbaik & SEO Extravaganza Kedudukan Terkini mendapat reaksi yang pelbagai.

Betul! Aku sebenarnya buat entri tu untuk beri semangat pada semua agar terus berjuang dalam permainan SEO ni.

Yelaa ..cabaran SEO bukan mudah. Perlukan penelitian dan juga rangka yang sebetulnya untuk mendapat tempat di kedudukan pertama carian Google.

Kali ini, aku akan bagi awak semua siapa yang berada di tempat pertama untuk hari ini 8 Disember 2012. "Pergaduhan" antara Lelaki Kacak iaitu Hanif Idrus dan juga DJdanChef amat sengit.
Mereka setakat ini berjaya mengenepikan cabaran AkuBiomed dan meletakkan beliau di kedudukan yang ketiga 2012 Tahunku Yang Kacak.

Betul!! memang sengit ..tetapi setakat ini tiada lagi yang mampu menandingi AkmaOmar selaku peneraju 2012 Tahunku Yang Cantik. Kedudukan kedua ialah MissHearty dan tempat ketiga pula ialah BelogKayangan. 

26 comments

afifudinsohaini said...

baru nak belajar seo...
http://jeritpekik.blogspot.com/2012/12/keyword-paling-popular-minggu-ini.html

Eiqa Almond said...

Gaduhh gaduh.!!!
ahahhaa
Siapa menang jangan lupa update..
ahaha

Joanna Yunus said...

SEO tu apa????? Ajar sikit!!!!

azrul perasit said...

gaduh2 jugak.. yg penting malaysia Vs thai malam ni..

#ciksuzlin said...

Tajuk bukan main sensasi :P

baby comel said...

Gaduh je takpe, jangan main tumbuk2 pulak eh abg hanif =) hehe, All the best to U.. dah + aritu :)

vidalsisah said...

Huh mantaaap, chaiyok!

itu Akhil said...

sy tgk kedudukan bro lnsung xtergugat lg..tahniah!

Hanif Idrus said...

Ini gaduh ilmu SEO.....hihihiiu.
Dapat sama2 belajar dan betkongsi ilmu...

Harun Ar said...

Selamat berjaya sahabatku...
Aku juga dah tengok entrie Syaipudin

Misz Mieza said...

Masih merangkak belajar SEO.. Huhu~~

shaiful zaidi said...

lum dalami SEO lagi...

MarnieyZ said...

ingat kan gaduh yang bertumbuk. hehe

Cikgu Ma said...

x tau la nak rebut2 seo ni...sebab target blog biasa2...apa2 pun tahniah bro...

Papa Mifz said...

Hebat, den masih belajar bab2 seo nih,huhu

teratai said...

Gaduh berkongsi ilmu ~ bagus tu! Teruskan semarakkan dunia blogger dgn pergaduhan membina ini,hehehe...

Raudzah Zahari said...

Hebat...Usaha Tangga Kejayaan !!!!

lepakk.com said...

Hebat-hebat belaka...
kejap je semua potong memotong

Cik Syida said...

wahh.. hebat - hebat.. hehehe :D

hainom OKje said...

Bergaduhlah korang...... kita tak mo campur he...he...

hainom OKje said...

Bergaduhlah korang...... kita tak mo campur he...he...

Remy hazza said...

dua dua hebat...kita tunggu dan lihat sapa yg mengalah nanti....he3

Anak Pak Muin said...

gomo gomo !!kite lihat siapa yang kena!! haha

wantie said...

SEO tu hape? CEO eden tau la? tau gak la sikit sikit. tapi tak tau lebih lebih. okey

Mentari Minda said...

Khidmat Masyarakat - Kanak2 ini mohon bantuan kepada seluruh rakyat malaysia yang perihatin untuk membantu....Mohon kepada rakan2...tolong shared atau buat entri di blog dan sebarkan bagi kumpul dana buat pembedahan jantung...
http://www.mentariminda.com/2012/10/sos-sos-kanak-kanak-ini-memerlukan.html

PT. Lautan Lentera Indonesia said...

hebat - hebat.. liat sapa yang mengalah nanti..