Header Ads

Hanif Idrus Ke Filipina, Brunei dan Indonesia

hanifidrus
Salam satu blogger. Penat minggu ini ke semua negara ini melayan rayuan isteri aku ni.
Kali ini jalan berdua-duaan sahaja tak bawa anak-anak sebab sepupu anak-anak aku datang kat rumah.
Ambil peluang dating berdua-duaan...kiikikiki.

Sempat jalan ke 3 buah negara tanpa gangguan sambil grip pinggang bini..ahaks.
Mahu 2 jam juga kami ronda2 iaitu 5 negara 1 Fiesta di MITC Melaka..kikikki.
Pesta makanan jualan di semua negara Asean.

Ingat Remy Hazza ajer boleh buat entri yummy dia. Aku pun boleh..makan masakan 3 jenis negara dan semua masakan negeri tempatan...hihihihi. Jgn marah bro....

Singgah setiap gerai dan test food mereka. Sempat beli beberapa barangan di sana.
Di samping  itu aku juga ada beli rantai kristal buatan Filipina untuk follower ke 1000 aku. Sesekali kasi barangan import...hihihihi. Nanti aku buat entri dan gambar rantai kristal tu yek..

17 comments

shaiful zaidi said...

ingatkan betui-betui...

PaPa Blogger said...

cet!!!!!!!!!!!!!! ingatkan pegi betul betul... geram lak baca.. hahahaha

Mentari Minda said...

selamat berdating bro..hahaha...

leh ajar saya SEO yer....

LiNda said...

ohhh..bro hanif ade kat MITC melaka ye. Hehe, remy da ade pesaing la utk entry yummy2 :)

:: Mrs.Eady :: said...

:)

etuza said...

hebat ebat sekelip mata jelajah dunia..best tu berjalan dengan insan tersayang. Rupanya pesta asean...hanif hebat hari ni..hehehe

Izzah Azizah said...

wow ! bestnyer dapat pergi.. dapat tambah ilmu pasal negara2 asean.

Daddy Zuki said...

InsyaAllah lain kali dpt pergi n menjejakkan kaki ke negara2 tersebut, kan?

Jue Jaynee said...

alamak tertipu..hii ingat betul tadi p indonesia..huuu jelesnya

fatin amalina husna said...

lah..haha..
ingat berbulan madu..=P

syoknya dpt test mcm2 makanan..=)

Jie Susanos said...

best la dpt rase makanan negara lain..

siti fatimah said...

bertuahnya si follower ke 1000 tu ye..

Mira Adzlia said...

hihi....kt MiTC rupenya...

Haryati Faizal said...

kikiki....ingatkan real....

Remy hazza said...

gi mkn2 remy tak kisah,...... nie gi dating berdua yg remy marah nie......he3.....
mesti byk makanan yg dirasa ye....

vidalsisah said...

Hahaha...entri yg paling suspen. Tipah tertipu yu.

hainom OKje said...

Sesekali dating berdua, best jugak ek nep