HanifIdrus tak Dapat Join School Reunion - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

HanifIdrus tak Dapat Join School Reunion

Salam satu Blogger. Pada 25.12.2012 semua rakan-rakan sekelas Malacca High School (MHS) ada buat reunion di Tanjung Bidara Resort , Melaka.
Mula-mula memang teruja nak pergi sangat ke sana tetapi disebabkan kesibukan masa cuti yang tak dapat di elakkan aku terpaksa membatalkan program ini di saat-saat akhir.

Tetapi aku dapat melihat keseronokan aktiviti mereka melalui What.Apss, dimana aku termasuk dalam group MHS mereka. Sedih sure sedih bro, sebab inilah zaman untuk join kepala-kepala gila zaman muda dulu..hehehehehe. Aku dah aim nak ambil gambar mereka semua menggunakan lensa terbaru aku ...hahahahaha.

Sekarang semua dah beranak pinak dan ada juga yang masih membujang tua tapi yag penting kegembiraan berkumpul.
Sampai sekarang aku tak balas kat What Apss kenapa aku tak datang, kang tak pasal-pasal kena tabur ayat pedas punya..hehehehehe.
Aku cuma mampu membaca sahaja What Apps mereka.........

By the way , rakan-rakan aku minta maaf sangat-sangat kerana ada perkara  tak dapat dielakkan.
Janji tak ditepati ...yepp...it me. Ur old friend..
Next time aku join yek....

Maaf kepada Palat, Accapan, Zoy, Roy dan semua hero tua MHS group.
Aku sempat curi gambar dari Whats Apps...sebagai kenangan group tua MHS.

Rakan-rakan blogger masih lagi berhubung dengan rakan-rakan lama samada sekolah atau Universiti...?

6 comments:

shaiful zaidi said...

mmg best dpt jumpa kawan2 lama..

Cik Adieb said...

alhamdulillah, masih :)

Intan Norhaida said...

mesti sonok kan??? tp nk wat camne x dapat join la plak....
ade len kali lg kot..:)

baby comel said...

Lost contact ready.. Huhuhu.. Segan nk jumpa blk sebenarnya :)

hainom OKje said...

Rugilah Nep....

Remy hazza said...

remy masih berhubung ngan kwn sekolah dan kwn uitm dulu.....
kenangan abadi.......