Kad Merah Pemusnah Harimau Malaya

hanifidrus
Salam satu Blogger. Ketika ini aku sedang menaip dan menonton Harimau Malaya dibelasah 2 berbalas kosong oleh Thailand.
Punca ketempangan Harimau Malaya ialah kad merah!!! Pada Separuh masa pertama tadi salah seorang pemain kita telah dikenakan kad merah oleh pengadil  Korea. Padahal aku lihat tiada apa-apa kesalahan yang amat beasr dilakukan oleh pemain tersebut.

Ramai yag mengamuk di facebook tentang rasional kad merah tersebut. Dan aku yang menonton pun tak dapat fikirkan logiknya. Kalau kad kuning okeylah...

Aku menjangkakan Malaysia akan hadapi perlawanan yang amat sukar pada separuh masa kedua ini. Dan benarlah, apabila gawang Malaysia kosong semasa di hentam oleh Thailnad hingga Farizal kelam -kabut.

Manakala pemain Malaysia melawan umpama nisbah satu lawan 3. Mana boleh tahan bro..!!!
Aku menaip entri ini sebelum perlawanan ini berakhir kerana jika Malaysia kalah , kita telah berjuang hingga titik terakhir.

Tapi perjuangan mesti diteruskan !!!...Selagi wisel belum berbunyi selagi itu peluang masih ada!!!

Walau digasak secara ganas oleh Thailand kita tetap profesional !!!!
Hidup Harimau Malaya....... Hidup Harimau Malaya......Hidup Harimau Malaya......

12 comments

ceh..ref hampeh..ini bukan alasan tp fakta...busuk pny ref..tp farizal terbaik mlm ni

nampak benor berat sebelah..kena bayar ke?

harimau malaya akan terus hidup.....
takpa...rakyat malaysia ramai yg akan merawat luka.....

huhuk sedihh je.. harimau malaya mcm kena buli :(

wah ni ulasan live dr bangkok ni..
tak pe lah xde luck..
Harimau Muda bleh cuba lgi.

saya tak tengok tapi tgk komen2 kat facebook, kesian sangat malaysia!!

sakit hati macam ni.. tapi xpe la, xde rezeki

syyyy... saya nampak pengadil tu jalan sneget sebelah... hahahaha

Kesian Team Malaysia..macam-macam dugaan..dah lah dilayan kelas tiga..tup-tup dapat pulak ref nakal..hmmm

Malas nak tengok bola ni tak minat he...he..