Header Ads

Langkawi Selamat Tinggal

hanifidrus
Underwater World :Langkawi
Salam Satu Blogger. Meninggalkan Langkawi hari ini setelah penat melancong negeri yang hebat ni. Apa yang dapat aku katakan ialah masa mencemburui aku.

Tak dapat merayau ke kabel car, pulau-pulau dan 7 telaga. Lain semua sudah dijelajah. 2 hari di Langkawi tak mencukupi rasanya. Maknanya kena pergi lagi tahun hadapan...kikikii.
Minggu satu lagi perancangan ke Cameron Highland pula...hihihi.

Di Langkawi aku dah beli pelbagai key chain Langkawi. Melaka key chain pun sudah siap. Last kopek Cameron Highland ole-ole. Siaplah sudah Hanif Idrus Blog Giveaway 2013.

Manakala contest SEO 2012 Tahunku Yang Kacak untuk entri aku sudah jauh terjatuh..!!!!
Esok aku kena study balik untuk kejar ranking...huhuhuhu.
Blogwalking emmm. ..jauh tersasar dari jadual. Terima kasih yang sudi datang kepada rakan-rakab blogger aku yang datang. Nanti aku plan schedule blogwalking sampai lenguh...hihihi.

13 comments

Farisha Lyssa Farish said...

bestnye! bercuti2 ke langkawi. mesti sesak..

CikZaniff said...

mkn angin langkawi ye..:)

wantie said...

sori. silap komen box pulak. nak komen entri ni terkomen entry sebelum ni.

tak pa la. nak komen sekali lagi.
syok nya dengaq hang pa kata mai kedah best. tapi tu la chocha ( cuaca) panaih. sabaq na..

len kali mai lagi noh. jgn dok serik pulak.

hainom OKje said...

Jangan lupa beli vision ke corelle berdozen dozen senang nanti bagi adik beradik sorang satu...ha..ha..

baby comel said...

Ala rugi la tak gi cable car abg hanif.. Selamat kembali abg hanif..

Ikhwan Suhaimi said...

kelasssss cuti2 malaysia :)

Enjoy your holiday :D

Papa Mifz said...

wah jauh berjalan nih...pasti luas sudah pemandangan kan...hehe

Ikhwan Suhaimi said...

kelasssss cuti2 malaysia :)

Enjoy your holiday :D

Remy hazza said...

ada ole2 utk remy ker ??? he3.....
best kan kat langkawi tu.......

Maisarah Azmi said...

rasanya saya jugak agak jatuh ranking dalam contest itu sebab baru tukar domain,,kena start dari zero balik untuk domain yg baru nie..sedih jugak

kaishin said...

bila la aku dapat pegi langkawi yer..

hainom OKje said...

Maknya mana? Teringin nak buat perbandingan...mengikut sapa muka anak-anak hang ni!

Che Rosliza Che Mat said...

jelesnya....bilalah cr nak pergi langkawi pulak...