Header Ads

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS

2012 Tahunku Yang Kacak
Salam satu blogger. Hari ini nak join satu segmen dari Cikmun kita ni.
Segmen ini aku jumpa blogwalking ke rumah-rumah kawan-kawan blogger.

Yang menarik minat aku join segmen ini ialah hadiah domain free untuk setahun dengan URL dot.my.

Setahu aku domain ini bawah MOSTI kot untuk 1500 blogger. Ada dengar juga tapi aku tak paham sangat prosedur nak minta domain free ini. Maka disebabkan Cikmun ini buat segmen ini jom kita meramaikan segmen beliau ini.

Setahu aku domain ini berharga RM200 tetapi untuk demi 1 Malaysia untuk bantu belia macam aku ini yang melebihi 18 tahun..hehehhehe. Dapat free setahun dan lepas setahun hanya kena bayar RM20 sahaja.

Terima kasih untuk beliau kerana sudi membantu kami mendapatkan domain percuma ini. Join segmen beliau, konpem dapat punya....hehehhehehe.
Jom pergi blog beliau.

Tapi saya tabik awak kerana niat awak memang baik. Bukan senang nak menolong orang ini. Bukan memuji tapi ini ikhlas.

9 comments

afifudinsohaini said...

tukar sudah...

baby comel said...

Selamat bersegmen & tahniah ye :)

miz ruha said...

selamat bersegmen... :)
bertukar lah nanti... :)

shaiful zaidi said...

salam..jemput mai makan kenduri di Kedah.

boni kacak said...

selamat bersegmen bro :)

Mentari Minda said...

terlepas laa..aku..waaaaaaa

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D

hainom OKje said...

masuk segmen yeh!

Remy hazza said...

selamat tukar domain bro!!!!