2012 tahunku yang kacak
Salam satu Blogger. Hari ini aku nak join segmen yang dah lama aku tunggu-tunggu iaitu Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+ yang dianjurkan oleh blogger Hasrul Hassan.
Dan pernah acapkali aku buat entri mengenai Google + ini.

Mula-mula baca syarat, agak pening gak..guna bahasa blogger...hehehehehe. Aku guna bahasa pasar..ahaks. Sorry bro.
Mula-mula copy paste ayat ini ke entri anda *ambil dari entri beliau

"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog"

Kedua macam biasa, linkkan entri ini ke entri Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+ Hasrul Hassan. Okey dah siap.

Ketiga ialah follow blog-blog yang menyertai segmen ini. Maksud follow bukannya klik Google Friend widget tu tapi follow Google +.
Aku punya Google + kat bawah sekali..sila scrollll...hahahahaha. ATAU
kat atas sekali di navibar tu....
Tak jauh pun.... Nampak tak!!! Yesssssss

Last sekali tinggalkan link kau orang kat blog HH ini...hemmmm
Siap!!! Selamat bersegmen dan saya amat galakkan anda join ni....