Header Ads

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

2012 Tahunku Yang Kacak
Salam satu blogger. Minggu ini aku nak join seberapa banyak segmen yang ada ler...
Ini adalah salah satu segmen yang dianjurkan oleh Miss Banu salah seorang blogger tegar..hehehehe

Jumlah follower aku setakat ini ialah 1035 orang!!!!
Target aku pada tahun 2013 nak tambah lagi 600 orang !!!
Itu harapan aku ler..
Tahun ni target 1000 follower dah tercapai...yehhhhhh!!!

Jom join segmen beliau (KLIK DISINI)



I

29 comments

Remy hazza said...

gud luck bro!!!!

Mimie Najib said...

macam best je..nak join nk join.. :D

selamat bersegmen.. :)

Kathy Rbain said...

gudluck...hanif idrus belum follow blog kathy lagi tau?? hehehehe..

Che Rosliza Che Mat said...

kikiki...Selamat Bersegmen Bro...

Haryati Faizal said...

tak sempat nak join apa-apa segmen follower sbb takut tak sempat nak terjah balik, kesian pulak...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa ramai follower...

Mentari Minda said...

nak join jugak boleh... http://www.mentariminda.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

teratai said...

Menarik!Boleh tak nak join juga...hehehe

shaiful zaidi said...

good luck!

Daddy Zuki said...

salam. sy belum pernah join contest mcm ni...tp kali ni rasa berminat la plak!

Ayesha Ramlee said...

tahniah2... ramai dah followers

hnahdy said...

ada unsur2 nak menjoinkan diri. tapi tunggu satle GA dalam draf dulu.hehe

Deqla manjew said...

singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow sini...hihi

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wantie said...

good luck. tak sempat nak join. sibuk la pulak 2-3 hari ni

miss kecoh said...

selamat bsegmen... :)

GreenSejukhati said...

sy join segmen yang sama jgk..dah lama follow awk..jgn lupa follow sy jgk ye kalau belum follow sy.. ;)

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Aziela said...

Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

http://therainbowjourney.blogspot.com

Nurul Najihah said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

BaNu Syah said...

thanks yer sbb sudi join my segmen..senarai peserta dh kuar dh leh start blogwalking.
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-setakat-ini.html

Ejal aus said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ejal aus said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Farisha Lyssa Farish said...

singgah dari segmen yang sama. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

imanina zahri said...

Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

Cik Aichrah said...

Dar segmen y sama, Done follow awk ^^
Follow me back yer :)

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

ibtisam said...

dari segmen yg same..done following U *follow back k..

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wan nurul hezrina abd halim said...

Asmekum..
dr segmen yang sama

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

jemput datang umah=)