Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

2012 Tahunku Yang Kacak
Salam satu blogger. Minggu ini aku nak join seberapa banyak segmen yang ada ler...
Ini adalah salah satu segmen yang dianjurkan oleh Miss Banu salah seorang blogger tegar..hehehehe

Jumlah follower aku setakat ini ialah 1035 orang!!!!
Target aku pada tahun 2013 nak tambah lagi 600 orang !!!
Itu harapan aku ler..
Tahun ni target 1000 follower dah tercapai...yehhhhhh!!!

Jom join segmen beliau (KLIK DISINI)



I

29 comments

macam best je..nak join nk join.. :D

selamat bersegmen.. :)

gudluck...hanif idrus belum follow blog kathy lagi tau?? hehehehe..

tak sempat nak join apa-apa segmen follower sbb takut tak sempat nak terjah balik, kesian pulak...

nak join jugak boleh... http://www.mentariminda.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Menarik!Boleh tak nak join juga...hehehe

salam. sy belum pernah join contest mcm ni...tp kali ni rasa berminat la plak!

ada unsur2 nak menjoinkan diri. tapi tunggu satle GA dalam draf dulu.hehe

singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow sini...hihi

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

good luck. tak sempat nak join. sibuk la pulak 2-3 hari ni

sy join segmen yang sama jgk..dah lama follow awk..jgn lupa follow sy jgk ye kalau belum follow sy.. ;)

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Sama segmen la kita kan...followed youu...!!

http://therainbowjourney.blogspot.com

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

thanks yer sbb sudi join my segmen..senarai peserta dh kuar dh leh start blogwalking.
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-setakat-ini.html

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

singgah dari segmen yang sama. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

Singgah sini. Done follow. Jemput singgah blog saya. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.co m/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

Dar segmen y sama, Done follow awk ^^
Follow me back yer :)

http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

dari segmen yg same..done following U *follow back k..

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Asmekum..
dr segmen yang sama

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

jemput datang umah=)