Header Ads

CPUV Nuffnang Sunway College

Salam satu blogger. Hari ini bermula kerja setelah 4 hari bercuti
..hehehhehehe
Malasnya badan..nak kata Monday Bluestak boleh sebab hari ini hari
Khamis.....

Walau bagaimanapun hari ini aku tersenyum kerana mendapat satu lagi CPUV
dari Nuffnang iaitu pengiklan Sunway College.
Terima kasih pada Sunway College kerana memilih blog aku pada tahun 2013
ini.

Tapi yang paling best setakat ini Microsoft Window 8 adalah paling lama
masih berjalan, lebih dari 2 bulan!!!
Hopefully tahun 2013 ini Nuffnang akan memberi lagi banyak CPUV atau
Sponsor Post kat aku .....

13 comments

Cinta hazanis said...

tahniah.:)

hnahdy said...

tahniah.. ada juga yang cpuv dia

Remy hazza said...

tahniah....blog femes...mesti ramai yg nak siarkan iklan... moga bertambah2 rezeki bro....

zaxx said...

wow..taHNIAH..rezeki taun baru..:)

CikMunBlogger said...

ewah ! tahniah :D

fieda said...

tahniah..

Mimie Najib said...

lama dah tak singgah sini..sejak kebizian ni..hehe..

*waaa..bestnya dah dapat rezeki awal tahun.. sy ni ntah bila nak dpt yng special camtu..hehehe

Jna marcello said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhh =)

Mrs Velentine said...

tahniah bro

hainom OKje said...

tahniah Nep! rezeki jangan di tolak!

wantie said...

sejak cash out that day. satu habuk CPUV pun tka dapat. waaaaa

ayut said...

best yer dpt,,....tahniah! :)

fatin amalina husna said...

tahniah..=)

haishh nak jgak satu..