Akhbar
Salam Satu Blogger. Peristiwa yang mengejutkan tentang perkara sebenar kes rogol ngeri yang berlaku di India, New Delhi.
Saya rasa semua rakan-rakan telah ketahui berita ini melalui media massa dimana seorang wanita telah dirogol dan dicampak dari bas.
Itu sahaja yang kita ketahukan, tetapi sebenarnya ianya lebih kejam lagi..

Saya alih bahasa tajuk ini untuk rakan-rakan blogger semua. (Saya minta maaf jika terdapat penggunaan bahasa yang agak kasar)Menurut wartawan wanita ini. Beliau baru mengetahui perkara sebenar kes rogol "Delhi Gang Rape" Apa yang sebenar yang terjadi? Dan selama ini berita yang kita dengari dari media sebenarnya adalah lebih tragis. Ini semua terjadi kerana pihak media telah dihalang mendapat tahu perkara sebenar!!!

Ram Singh iaitu salah satu Gang Perogol Delhi telah dikata menusukkan batang besi di kemaluan wanita tersebut, sebenarnya bukan itu yang berlaku.
Padahal menusukkan batang  besi di kemaluan wanita tersebut pun sudah dianngap kejam tetapi apa yang say anak ceritakan ini adalah lagi kejam!!!

Beliau telah memasukkan tangannya ke dalam kemaluan wanita tersebut dan menarik keluar uterus wanita tersebut dengan ganas selepas merogolnya sebanyak dua kali. Kemudian beliau telah mencampakkan iterus dan wanita tersebut dari bas.!!! Kejammnya!!! Itulah yang berlaku!!!!

Alasan tingkah laku sedemikian:
Perbuatan ini berlaku semasa wanita tersebut cuba mempertahankan dirinya, wanita tersebut telah menampar dan mengigitnya.It sahaja sebabnya!!

Keesokkannya, sepasukan polis yang menyiasat kes ini bukan sahaja mencari gang tersebut tetapi mencari uterus wanita tersebut..Ini amat mengejutkan sekali. Jika wanita itu hidup sekali pun ia terpaksa bergantung kepada cecair seumur hidupnya disebabkan kerosakan yang begitu teruk sekali. Syukur, beliau telah meninggal dunia.

Salah seoarang kawannya yang mengikuti cerita tersebut, terkejut dan tidak sanggup untuk mengulas cerita ini .
Wartawan tersebut meminta kita agar berkongsi ini dan sebarkan ke seluruh dunia. Kekejaman ini tidak dapat di ulas melalui ayat kerana ia melampaui akal manusia.

Inilah wanita tersebut, bapanya telah membenarkan nama anaknya di umumkan kepada media. Nama beliau ialah Jyoti Singh Pandey

Saya sebenarnya boleh menerangkan kerakusan perogol tersebut dengan memaparkan bentuk uterus dan penjelasannya akibat keganasan perogol tersebut, tapi rasanya tidak sesuai sangat untuk dipaparkan di blog ini.

Sebagai seorang manusia tidak mengira agama atau bangsa, setiap wanita haruslah dilayan sebaik-baiknya. Walau pun kes ini sudah lama tapi pada mula-mula tengah hangat aku langsung tidak mahu mengulasnya kerana sedih melihat wanita diperlakukan sedemikian.

Tapi apabila rakan saya mengemailkan keratan akhbar tersebut, entahlah rasanya memang keji manusia tersebut!!!!